Atelier de inteligenta emotionala – Woman2woman.ro

Atelier de inteligenta emotionala

By on March 3, 2017
Share Button

Relatiile armonioase cu cei din jur, eficienta si autenticitatea comunicarii in mediul profesional sau in familie sunt consecintele unor capacitati emotionale bine dezvoltate. Din 9 martie, la Fundatia Calea Victoriei, ai ocazia sa-ti antrenezi aceste capacitati sub ghidajul Monicai Nicolae, psiholog si trainer, la Atelierul de inteligenta emotionala.

Traim intr-o societate in care valorile s-au schimbat. Avem prea putin timp si ne permitem cu greu “extravaganta” de a asculta propriul suflet sau  sufletele celor din jur.

Atelierul de inteligenta emotionala te ajuta sa-ti dezvolti aceasta trasatura, te stimuleaza sa-ti identifici corect propriile emotii, sa le intelegi si sa inveti sa le gestionezi.

Exercitiile si situatiile pe care le vei experimenta la atelier iti arata cum sa comunici mai armonios cu ceilalti, tinand cont de fiecare context in parte.

Prin intermediul tehnicilor expresive si jocurilor de rol, vei obtine perspective noi asupra universului emotiilor si te vei adapta mai usor intr-o situatie neprevazuta.

Uite despre ce se discuta la atelierului de inteligenta emotionala:

  1. Identificarea si exprimarea propriilor emotii si intelegerea relatiei dintre gandire, emotie si comportament.

2 si 3. Aceste doua intalniri iti vor oferi oportunitatea de a invata sa distingi emotiile si comportamentele adaptative, sanatoase, de emotiile si comportamentele dezadaptative, nesanatoase. Te vei concentra si asupra gestionarii si reglarii emotiilor in vederea unei adaptari eficiente.

  1. Inveti sa recunosti emotiilor celor din jur, iti dezvolti abilitatea de a exploata emotiile pentru a facilita diferite activitati si afli cat de important e rolul cultivarii inteligentei emotionale pentru lucrul in echipa.

Atelierul de inteligenta emotionala incepe in 9 martie, de la ora 19.00 si are patru intalniri, cu frecventa saptaminala. Taxa de participare este de 220 de lei, iar inscrierile se fac de pe site sau la adresa contact@victoriei.ro.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *