Aniversare 5 ani The Light Cinema – Woman2woman.ro

Aniversare 5 ani The Light Cinema

By on October 30, 2013
Share Button

aniversare Light Cinema - The Light CinemaThe Light Cinema ne invita pe 1 noiembrie 2013 sa sarbatorim impreuna cei 5 ani de la deschidere! Cu aceasta ocazie, vom avea parte de surprize dulci de la Sweet Day si sute de vouchere la film.

La multi ani, The Light Cinema!

Cu 5 ani in urma, in toamna anului 2008, s-a nascut The Light Cinema in Liberty Center, primul cinematograf integral digital din Romania si al doilea din Europa. Pentru prima data in Romania publicul a descoperit tehnologia digitala net superioara proiectiilor traditionale, o imagine perfecta, sunet excelent si calitate impecabila proiectiilor pe marele ecran.

The Light Cinema a creat o viziune diferita asupra experientei de cinema in Romania care a evoluat de la  vizionarea unui film in conditii excelente tehnologice si de confort pana la o intreaga experienta, care imbina armonios divertismentul cultural cu filmele, intr-un cadru prietenos, placut,  presarat cu oferte speciale, campanii, promotii si programe personalizate pentru toate varstele si categoriile de public.

In acesti 5 ani The Light Cinema a adus pentru prima data intr-un cinematograf din Romania evenimente Live HD de exceptie prin formatul Cinema Stage :

Metropolitan New York Opera
Royal Opera House Balet
National Theatre London
Concerte Live: Robbie Williams, The Big Four Sofia: Metallica, Slayer, Megadeth si Anthrax, Faithless, Lang Lang, Simply Red, Andre Rieu, Red Hot Chili Peppers
Evenimente deosebite: Led Zepellin, Rolling Stones, Jimi Hendrix, Fatboy Slim

The Light Cinema a creat primul pachet cultural: film si muzeu prin pachetul The Light Cinema si Muzeul Antipa
The Light Cinema a creat primul pachet dedicat familiilor, Cinema Family: orice film, orice zi, bilete film pentru 2 adulti si 2 copii la doar 65 lei

The Light Cinema a lansat Crazy Monday & Tuesday: zile speciale la cinema cu tarife speciale unde cei cu bugete mai mici pot beneficia de aceleasi filme digitale in aceleasi conditii de confort la doar 12 lei pentru un film 2D si doar 16 lei pentru un film 3D.

De asemenea The Light Cinema ofera tarife speciale pentru studenti si pensionari.

Desigur, membrii fideli ai The Light Cinema, cei care au intrat in posesia cardului de fidelitate The Light Cinema, au parte de tarife speciale la filme si  la fiecare cumparatura primesc 10% din valoarea acesteia bonus in puncte pe cardul de fidelitate, primesc cadouri in puncte de ziua lor si, pe baza punctelor, obtin produse si bilete film gratuite!

The Light Bar, parte din The Light Cinema, v-a oferit seri minunate alaturi de trupe de teatru, muzicieni, stand up comedy, karaoke, transmisii sportive si v-a ospatat cu bauturi si gustari diverse!

In viitorul apropiat va astepta cu si mai multe programe de calitate, promotii, campanii, oferte speciale, surprize si cele mai noi filme!

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *