Alege un parfum feminin pentru primăvară - Woman2woman.ro


Alege un parfum feminin pentru primăvară

By on mai 11, 2022

mancare de post

Share Button

Primăvara este marcată de vremea mai caldă și de trezirea naturii la viață. Este anotimpul perfect pentru a alege un parfum nou, care simbolizează o nouă șansă.

Femeile își pun deoparte paltoanele, puloverele grele și abordează alte haine primăvara. Vremea mai caldă este de obicei un motiv foarte bun pentru a alege un nou parfum. Alegeți online un parfum care simbolizează primăvara! Sunt nenumărate parfumuri care se potrivesc sezoanelor calde, aveți o gamă variată de unde alege.

Pentru alte persoane, schimbarea anotimpului le permite să marcheze un punct de cotitură și pot să-și schimbe complet stilul. Pot alege să plece de  la un parfum oriental, chypre sau gurmand (parfumuri prin excelență alese iarna) și să ajungă la arome florale proaspete, la ape de toaletă proaspete sau apă de colonie. Multor femei le place să poarte parfumuri proaspete, vesele și dinamice pe tot parcursul anului, nu doar primăvara. În acest caz, vorbim despre un parfum personal, care le definește.

Personalitatea celei care iubește primăvara: proaspătă și efervescentă

Dacă am creiona portretul unei persoane care iubește primăvara și implicit parfumurile dedicate primăverii, ar fi mai multe de menționat. Să vedem:

Personalitate: indivizii care pot fi asimilați primăverii sunt mai presus de toate, foarte vioi și strălucitori. Acești oameni sunt plini de idei, foarte veseli, le place să râdă și au multă energie. Între adolescență și maturitate, persoanele care iubesc primăvara păstrează de-a lungul timpului toată spontaneitatea tinereții. Ei știu să farmece un interlocutor și să-și impună ideile cu mare energie. Femeile sunt mai degrabă directe, nu sunt mofturoase și au un stil sportiv și destul de natural.

Mirosuri: acestei persoane îi plac parfumurile inspirate din natură, destul de simple, cu  arome de flori proaspete, iarbă tăiată, fructe parfumate, citrice, ierburi aromatice, precum și note verzi și vegetale. Florile proaspete, cum ar fi lăcrămioarele, liliacul, frezia și bujorul sunt, de asemenea, populare.

Băuturi: În ceea ce privește băuturile, persoanele care îndrăgesc primăvara preferă consumul de sucuri proaspete de fructe, limonade și băuturi spumante cu un strop de lămâie. Femeile adoră cocktail-urile,  Mojito, Caipirinha, șampanie sau vin ușor. Evident, preferă ceaiul decât cafeaua.

Arome: Atrași de tot ce este proaspăt și sănătos, ar putea fi vegani. Le place bucătăria însorită și simplă, salatele și fructele proaspete. Bucătăria italiană i-ar putea atrage de asemenea.

Culori: culorile lor preferate sunt strălucitoare, curate și proaspete. De exemplu, coral, portocaliu, cais, roz aprins, galben canar și verde crud sunt culori potrivite pentru persoanele cu temperament de primăvară pe tot parcursul anului. Pe de altă parte, la sfârșitul iernii, persoanele care nu fac parte din această categorie vor dori să revină la culorile strălucitoare.

Țesături: ușoare, aerisite, naturale, bumbac, in, stretch și blugi.

În aer liber: în armonie cu anotimpul, cei care iubesc primăvara vor adora picnicuri pe iarbă, plimbări cu bicicleta, grupurile de prieteni, muzică și dans. Primăvara ajută această persoană să redescopere legătura cu natura. Persoanele care se identifică cu primăvara vor putea, așadar, să aprecieze mirosurile proaspete asociate cu acest anotimp.

Ce parfum poți alege  să porți primăvara?

Iată o selecție de parfumuri de purtat primăvara sau pe tot parcursul anului dacă se potrivesc gusturilor și personalității tale. Aceste parfumuri de primăvară sunt adaptate perfect pentru acest anotimp.

Vedeți pe https://perfumes.ro/ ce parfumuri vă atrag, din gama dedicată parfumurilor feminine. Cele mai căutate arome de primăvară sunt: Dolce & Gabbana  -Dolce, Hermes – Jour d’Hermes, Salvatore Ferragamo – Signorina, Calvin Klein – Endless Euphoria, Givenchy – Dahlia Noir, Marc Jacobs – Daisy, Carolina Herrera – 212 VIP Rose, Bvlgari – Mon Jasmin Noir.

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *