5 motive sa adaugi ginseng in meniul tau. Briose cu ginseng
Denumit si “ginsuu”, ginsengul este unul dintre cele mai cunoscute suplimente alimentare din prezent. Potrivit traditiei chineze, asemanarea ginsengului cu corpul uman face ca planta sa aiba proprietati miraculoase. Afla de la Woman2Woman care sunt principalele cinci beneficii ale ginsengului si cum poti pregati o reteta delicioasa si plina de erotism.
Autor: Violeta Ene
1. Studiile asiatice arata ca ginsengul ne ajuta sa tratam si sa prevenim anemia. De altfel, chinezii il folosesc cel mai adesea pentru a-si tonifica organismul.
2. In Rusia, ginsengul este recunoscut pentru faptul ca imbunatateste activitatea fizica si psihica. Totodata, este eficient in mentinerea unui echilibru al sistemului imunitar.
3. Beneficiile consumului de ginseng se indreapta catre multe directii: ginsengul imbunatateste sanatatea persoanelor ce sufera de diabet, astm, tuberculoza si raceala, ajuta la regenerarea ficatului si intareste sistemul gastrointestinal.
4. Ginsengul este folositor si pentru a ne mentine silueta. El scade nivelul de colesterol si ne ajuta sa ne mentinem in forma.
5. Dupa studii “intense”, cercetatorii au demonstrat ca ginsengul imbunatateste performantele sexuale. Consumat frecvent, ginsengul este un puternic afrodiziac. Un alt efect direct al consumului de ginseng (corelat, probabil, cu o viata sexuala fericita) este prevenirea nevrozelor si reducerea stresului.
Daca vrei sa iti impresionezi iubitul cu o reteta care il va atata instantaneu, pune-ti sortul de gospodina si pregateste niste briose cu ginseng.
Ai nevoie de: 1 cana si 3/4 cana de faina alba; 2 lingurite praf de copt; 1 lingurita scortisoara; 1 lingura praf de Ginseng; 50 g ciocolata de menaj; 4 linguri unt; 1/3 cana miere de albine; 1 cana lapte; 2 albusuri; 100 g stafide sau fulgi de ciocolata.
Mod de preparare: Amesteca faina, praful de copt si praful de ginseng. Separat, topeste ciocolata si apoi amesteca incet cu untul, pana se obtine o pasta omogena. Adauga acest amestec peste compozitia cu faina. Intr-un alt vas, dilueaza mierea de albine in lapte, adauga stafidele sau fulgii de ciocolata topiti si albusurile si apoi toarna totul peste restul compozitiei, amesteca bine si umple cu aceasta compozitie formele de briose. Lasa-le la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 20 de minute. Dupa ce s-au copt, briosele nu se scot imediat din forme, ci se lasa 2-3 minute la racit. Pofta buna si distractie placuta! 🙂
0 comments