8 lucruri pe care trebuie sa le iei cu tine intr-o vacanta – Woman2woman.ro

8 lucruri pe care trebuie sa le iei cu tine intr-o vacanta

By on September 11, 2018
Share Button

Cu cat se apropie vacanta mult asteptata, cu atat mai mult incepi sa te gandesti la momentul in care trebuie sa iti faci bagajul. Pentru cele mai multe dintre noi acest moment este unul foarte delicat. Niciodata nu stim ce trebuie sa luam la noi, de ce anume avem nevoie si uite asa ajungem sa ne facem griji referitor la acest aspect.

8 lucruri pe care trebuie sa le iei cu tine intr-o vacanta

Pentru ca anul acesta sa nu iti mai pui problema bagajului, poti vedea mai jos care sunt cele 8 lucruri care nu trebuie sa iti lipseasca atunci cand pleci in vacanta.

1. Haine potrivite anotimpului sau destinatiei

In functie de anotimpul in care ai vacanta programata dar si in functie de destinatie va trebuie sa iti alegi hainele pe care sa le iei cu tine. Gandeste-te bine si la faptul ca afara poate sa fie iarna iar tu sa pleci intr-o tara calduroasa unde vei face plaja.

2. Produsele de igiena nu trebuie sa lipseasca

Sampon, deodeorant, servetele, sapun, gen antibacterian sau pasta si periuta de dinti sunt produsele de care vei avea nevoie pentru igiena. Cel mai bine iti faci o lista cu tot ce folosesti pentru igiena.

3. Un rucsac pe care sa il porti in plimbari

Este evident faptul ca intr-o vacanta nu vei lua cu geamantanul dupa tine la plimbare si vei avea nevoie de ceva mai mic. Un rucsac ca cele de aici iti va fi de mare ajutor.

Foto: Elefant.ro

4. Incaltaminte comoda pentru o vacanta fara griji

Nu iti lua pantofi cu toc sau incaltaminte mai putin comoda. Niste pantofi sport, tenesi sau daca este cazul papuci si sandale. Pana la urma mergi in vacanta sa te distrezi iar incaltamintea nici nu trebuie sa conteze prea mult.

5. O mini trusa de machiaj pentru poze frumoase

Pentru ca trebuie sa arati bine in orice moment, o mini trusa de machiaj nu ar trebui sa iti lipseasca din bagaj. Trebuie doar sa alegi produsele potrivite pentru machiaj. Poti gasi tot ce iti trebuie chiar pe elefant.ro.

6. O carte sau reviste pentru momentele de asteptare

Fie ca mergi cu trenul, cu avionul sau cu masina si mai ales daca ai un drum mai lung de parcurs, trebuie sa te asiguri ca nu te plictisesti. Pentru astfel de momente nu uita sa iei cu tine o carte cu tine sau niste reviste.

7. O mini trusa medicala, pentru cazuri de urgenta

Nu se stie niciodata cand te poti lovi, te poate durea capul sau poti face chiar o indigestie. Pentru ca astfel de momente sa nu iti strice vacanta este bine sa ai la indemana remediul pentru orice astfel de problema. Ia cu tine pastile pe care s-ar putea sa fie nevoie sa le folosesti.

8. Nu uita de documente

Daca pleci cu avionul in vacanta este necesar sa nu uiti de actul de identitate, pasaport si de bilete. Pune-le de-o parte sau direct in bagaj ca sa nu uiti de ele.

Sfat: Nu lua cu tine obiecte inutile si mai ales obiecte cum ar fi trolere masive dar nici prea multe haine. In plus, lasa un loc mic in bagaj pentru suveniruri.

 

Vacanta placuta!

 

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *