8 lucruri pe care trebuie sa le aiba orice femeie in geanta - Woman2woman.ro


8 lucruri pe care trebuie sa le aiba orice femeie in geanta

By on November 19, 2018
Share Button

Pentru multi barbati geanta unei femei este un adevarat mister. O vad ca pe un loc foarte spatios in care exista o lista cu foarte multe lucruri care parca nu se mai termina. Insa noi, femeile, stim ca de anumite lucrurile avem nevoie aproape intotdeauna, lucruri de care nu ne putem lipsi deoarece ne sunt utile in diferite situatii care pot aparea pe parcursul unei zile.

Desigur, nu este cazul nici sa exagerezi si sa iti pui in geanta foarte mult obiecte si produse de care nu ai nevoie, pentru ca risti sa tii dupa tine o geanta foarte grea, care te poate incomoda. Daca si tu esti una dintre acele femei care se afla in impasul de a nu sti ce sa mai lase din geanta ei pentru ca „are prea multe” in ea, mai jos poti vedea care sunt cele mai importante lucruri pe care orice femeie trebuie sa le aiba in geanta. Scapa si tu de grija unei genti grele!

8 lucruri pe care trebuie sa le aiba orice femeie in geanta

8 lucruri pe care trebuie sa le aiba orice femeie in geanta

  1. O trusa mica de machiaj

Cel mai probabil, inainte sa iesi din casa te vei machia, dar nu se stie niciodata ce se poate intampla pe parcursul zilei cu machiajul tau si va fi necesara un mic retus. Pentru acest lucru asigura-te ca ai cu tine un ruj, un rimel, o pudra si/sau fond de ten sau chiar si un anticearcan. Daca ai nevoie sa iti completezi trusa de cosmetice, poti gasi mai multe produse de machiaj pe Elefant.ro

  1. Un parfum sau deodorant

Un alt lucru pe care orice femeie trebuie sa il aiba in geanta este un parfum sau un deodorant. Nu stii niciodata cand vei avea nevoie de o improspatare. Sau poate iti doresti sa mirosi la fel de intens si bine pe tot parcursul zilei. Asadar, daca iti doresti un parfum de calitate si care sa te reprezinte, poti sa vezi mai multe oferte de parfumuri chiar aici si sa il alegi pe cel potrivit pentru tine.

  1. Servetele umede si uscate

Sa presupunem ca esti foarte ocupata sau te deplasezi foarte mult prin oras. Atunci cand nu ai posibilitate sa te stergi pe maini sau chiar te-ai patat cu ceva, vei vedea cat de util este sa ai in geanta cu tine servetele umede, dar si uscate.

  1. Absorbante pentru situatii neprevazute

Pentru situatii neprevazute, care chiar nu vrem sa ne puna in incurcatura, este bine sa avem cu noi in geanta macar un absorbant.

  1. O crema de maini

La fel de important este si confortul mainilor. Acestea pot deveni uscate pe parcursul zilei din cauza mai multor factori. Fie este vorba de frig sau de un anumit sapun care iti lasa pielea uscata, deshidratata, este bine sa ai mereu la tine o cutie mica de crema hidratanta.

6. O mini trusa cu medicamente

Se intampla din diferite cauze ca intr-o zi sa ai dureri precum cele de cap sau de burta. De aceea in geanta ta este bine sa se gaseasca si o mica trusa care sa contina cateva medicamente care sa te poata ajuta sa te concentrezi mai bine in ziua respectiva la munca.

  1. Incarcatorul de la telefon

Daca petreci foarte mult timp pe telefon si mai ales esti mai tot timpul plecata, nu uita sa iti iei si incarcatorul cu tine in geanta de fiecare data. Poate fi chiar si un incarcator portabil pentru situatiile in care vei ramane fara baterie in locuri in care nu ai acces la priza.

  1. O mica gustare

Pentru momentele in care ti se face foame, dar nu ai cum sa iei o masa satioasa, nu strica sa ai in geanta o gustare. Poate fi ceva mai sanatos, de exemplu un baton de cereale sau o gustare preferata. Te poate ajuta sa iti potolesti foamea pana cand vei avea posibilitatea sa iei masa.

 

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *