7 lucruri pe care le cumpara femeile si 7 lucruri pe care le cumpara barbatii intr-o familie - Woman2woman.ro

7 lucruri pe care le cumpara femeile si 7 lucruri pe care le cumpara barbatii intr-o familie

By on August 19, 2019
Share Button

Sesiunile de shopping in familie sunt uneori o adevarata metoda de relaxare. In plus, ele sunt un lucru absolut normal, intrucat avem nevoie sa ne refacem mereu stocurile de lucruri necesare din casa. Si cum putem cumpara cel mai bine lucrurile de care avem nevoie decat impreuna, luand decizii comune. 

Insa, totusi, exista anumite lucruri ce fac diferenta intre noi. Chiar si in familiile care au bugetul comun si banii sunt aceiasi pentru toti membrii, uneori femeile isi vor cumpara anumite lucruri pe care un barbat nu le va cumpara niciodata sau le vor lua foarte rar de pe rafturi. La fel si barbatii, au lucrurile lor, care vor fi cumparate cu placere de catrei ei, insa nu vor trezi interes pentru femei. 

7 lucruri pe care femeile prefera sa le cumpere

 1. Lucrurile pentru infrigirea casei, in special produsele de curatenie pentru baie si bucatarie. 
 2. Detergentii si produsele pentru masina de spalat – insa acestea nu sunt obligatorii. Le pot cumpara si barbatii. Le putem descoperi si in cosul lor de cumparaturi. 
 3. Produsele de ingrijire personala pentru femei – desi produsele precum sampoanele, cremele de corp si pasta de dinti pot fi regasite si pe lista de cumparaturi a barbatilor, pachetele de tampoane sau produsele de make-up nu le vor cumpara barbatii, decat cu ocazii foarte rare. 
 4. Condimentele – desi poate suna foarte general, este bine stiut faptul ca femeile disting o gama mult mai vasta de arome si in plus au o rabdare mult mai mare pentru a identifica fiecare tip de condiment pentru fiecare preparat specific. Asadar, acestea vor fi cumparate mai des de catre femei. 
 5. Decoratiuni si produse de infrumusetare pentru locuinta – din nou, barbatii nu vor avea tocmai rabdarea necesara pentru a face acest tip de cumparaturi. Femeile sunt mereu atrase de redecorare si de imbunatatirea cadrului din jurul lor, asa incat de fiecare data ajung acasa cu un produs nou care sa faca livingul sau dormitorul mai prietenos. 
 6. Recipientele pentru gatit – chiar si atunci cand in casa gateste barbatul, cu greu veti gasi barbati care sa isi achizitioneze singuri si recipientele necesare. De obicei aceasta parte a cumparaturilor sunt clar sub jurisdictia doamnelor. 
 7. Hainele – Culmea, vei gasi chiar femei care achizitioneaza foarte des haine si pentru sotul lor, insa mult mai rar vei gasi un barbat care sa cumpere o rochie. Femeile isi cumpara de cele mai multe ori singure hainele preferate. 

 

7 lucruri pe care le cumpara preponderent barbatii

 1. Piesele auto pentru masina familiei – un domeniu acaparat in totalitate de barbati. Nu vei gasi o femeie intr-un magazin de specialitate sa intrebe despre caracteristicile unui nou motor sau despre avantajele unui prezon. 
 2. Bauturile alcoolice – desi nu este o situatie generalizata, fiind si femei care achizitioneaza bauturi alcoolice, de cele mai multe ori, o sticla de vin fina sau un whiskey cu adevarat premium va intra in sarcina barbatului. 
 3. Accesorii electrice / sanitare pentru casa – desi nu e obligatoriu sa le monteze chiar el, barbatul va fi cel care va cumpara prizele, intrerupatoarele, fitingurile din baie si becurile din casa. In mult mai putine cazuri vei observa o femeie care sa cumpere asemenea lucruri. 
 4. Sculele – atelierul fiecarei case este clar terenul de joaca al barbatului, asa incat sculele vor fi printre jucariile lui preferate. El isi va cumpara tot ce e necesar din acest capitol. 
 5. Produse de ingrijire masculine – desigur, vor putea fi facute si cadou de catre femei. Insa mult mai des vei observa o spuma de ras si o masina de barbierit in cosul de cumparaturi al unui barbat. 
 6. Casti audio – desi acest obiect pare cu adevarat unul pe care orice femeie il cumpara, unele surse demonstreaza ca astfel de produse sunt mult mai des cumparate de barbati.
 7. Pantofii de costum – desigur, femeile cumpara des haine si accesorii barbatilor, insa pantofii vor fi un teren pe care nu vor pasi foarte usor. Aici barbatii decid. 

Asadar, acestea sunt lucrurile pe care fiecare din familie prefera sa le cumpere sau chiar le cumpara mai des decat celalalt. La tine cate se potrivesc? Scrie-ne raspunsul in comentarii.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *