7 lucruri importante pe care trebuie sa le faci chiar inainte de ziua nuntii - Woman2woman.ro


7 lucruri importante pe care trebuie sa le faci chiar inainte de ziua nuntii

By on March 13, 2020

mancare de post

Share Button

Se apropie nunta, cel mai important eveniment din viata ta? Cel mai probabil ai inceput sa ai si mai multe emotii si sa nu stii cum sa le stapanesti. Este normal sa simti asa, pentru ca este ceva cu totul special si nou pentru tine si nu stii daca va iesi asa cum te-ai asteptat. Pentru ca zilele dinaintea nuntii sunt cele mai grele, mai jos poti sa vezi care sunt cele mai importante lucruri pe care este recomandat sa le faci inainte de ziua cea mare.

7 lucruri importante pe care trebuie sa le faci chiar inainte de ziua nuntii

7 lucruri importante pe care trebuie sa le faci chiar inainte de ziua nuntii

  1. Asigura-te ca este totul in regula la restaurant

Probabil cea mai mare grija este sa stii ca restaurantul va fi pregatit in ziua nuntii asa cum ati discutat. Vorbeste cu cei care se ocupa de organizarea nuntii tale si asigura-te ca au toate aranjamentele disponibile si totul decurge in ziua nuntii asa cum v-ati inteles. Totodata, este recomandat sa te interesezi si de ora la care va fi gata totul si sa punctezi la cat vor incepe sa ajunga invitatii la local.

  1. Ocupa-te de pregatirea domnisoarelor de onoare

Daca ai stabilit deja cine iti vor fi domnisoare de onoare, trebuie sa te asiguri ca acestea nu se razgandesc in ultima clipa si totodata ca au pregatita vestimentatia pe care ati stabilit-o, inclusiv accesoriile. Totodata poti sa cauti si cercei aur copii si diferite accesorii interesante pe care sa le oferi copiilor care vor fi responsabili cu presaratul petalelor de trandafiri. Chiar daca e un obicei importat, va fi de efect in ziua nuntii.

  1. Asigura-te ca ai programare la coafoar si machiaj

Se poate intampla ca salonul unde ti-ai facut programare in urma cu ceva timp sa incurce programarile sau sa devina tot mai ocupate si sa iti intarzie programarea. Asigura-te cu cateva zile inainte ca totul este in regula si comunica-le faptul ca este important sa se ocupe de machiaj si coafura la timp.

  1. Verifica rochia de mireasa si accesoriile

Desi ai achizitionat in urma cu ceva timp rochia de mireasa si accesoriile, precum colier sau cercei mireasa, nu strica sa mai arunci un ochi peste acestea chiar inainte de ziua nuntii. Astfel te asiguri ca nu iti lipseste nimic si sunt gata de purtat.

  1. Verifica agenda de nunta

Pentru a te asigura ca nu ai uitat nici un detaliu, verifica agenda pe care ti-ai trecut toate detaliile organizarii nuntii. Astfel vei putea sta linistita si nu te vei mai gandi la toate detaliile nuntii cu cateva zile inainte de aceasta.

  1. Nu te aglomera si cu alte activitati

Desi poate esti tentata sa incepi si alte activitati care nu tin de nunta, precum sa organizezi intalniri la locul de munca, ar fi recomandat sa iti iei o perioada libera. Cu siguranta nu iti va sta gandul la altceva in aceste zile si mai bine daca ti-ai acorda timp doar pentru tine.

  1. Relaxeaza-te si gandeste-te ca urmeaza cea mai frumoasa zi

Nu in ultimul rand, nu uita ca relaxarea este foarte importanta. Desi este greu sa iti stapanesti emotiile, incearca sa faci lucruri care te relaxeaza chiar inainte de nunta precum: citeste o carte, uita-te la un film, mergi la plimbare sau la cumparaturi.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *