7 ceasuri FAIMOASE care au facut inconjurul lumii - Woman2woman.ro

7 ceasuri FAIMOASE care au facut inconjurul lumii

By on October 17, 2018
Share Button

Ceasurile foarte frumoase, luxoase si cu un design modern iti iau ochii numai cand le vezi in vitrine sau pe internet. Aceste ceasuri sunt de obicei ceasuri foarte scumpe si pe care cel mai probabil nu vei avea cum sa le cumperi vreodata. Dar ti-ar placea sa stii care sunt cele mai faimoase ceasuri pe care le vezi de obicei la bratele vedetelor?

 

Piata ceasurilor accesibile – o crestere de 5% in anul 2018

Daca in anul 2017 s-au vandut in toata lumea ceasuri in valoare de 80 de milioane de euro, anul acesta s-a vazut o crestere de 5% in acest sens. Cele mai multe ceasuri sunt cele cumparate de pe internet si sunt ceasurile fashion si sport care sunt accesibile din punct de vedere al pretului.

 

Ceasurile sunt defapt o exprimare a stilului de viata, a personalitatii dar si a dispozitiei. Sunt oameni care isi aleg ceasurile in functie de marca ceasului dar si oamenii care aleg ceasul dupa utilitatea lui nu numai pentru brand. Combinand maiestria impresionanta cu o estetica eleganta, ceasurile de lux sunt mult mai mult decat accesoriile simple; ele sunt opere de arta purtatoare. Brandurile de ceasuri de mai jos sunt renumite si faimoase in intreaga lume.

 

1.Seiko

Aceasta marca este fondata in Tokyo in anul 1881 si este bine cunoscuta pentru functiile si stilul pe care il are. Seiko produce atat ceasuri quartz dar si ceasuri mecanice. Brandul japonez de lux a evoluat de-a lungul anilor si a inceput sa produca si ochelari de vedere.

 

2.Omega

Marca de ceasuri Omega se fabrica tocmai in Elvetia inca din anul 1848. Este de asemenea cunoscuta pentru aparitiile in filmele cu James Bond dar si ca cronometror oficial al Jocurilor Olimpice. Printul William a purtat un ceas Omega unul de mai mult de un deceniu dar si actorul George Clooney.

 

3.Chopard

Compania Chopard a fost fondata in anul 1860 de catre Louis-Ulysse Chopard. Ceasurile acestei marci sunt elvetiene si se definesc printr-un aspectul clasic si detaliile extraordinare. Chopard este un brand ravnit de ceasuri datorita modelelor sale sofisticate ceea ce il face un brand mondial de lux.

 

4.Montblanc

Ceasurile faimoase Montblanc sunt deosebit de elegante acesta fiind si un brand foarte cunoscut de stilouri. Totodata in colectia sa Montblanc are si ceasuri smartwatch moderne.

 

5.IWC

Daca in anul 1950 IWC a produs ceasuri de mana mai mari de 4 centimetri si ceasuri de buzunar foarte precise si fiabile, in anul 1993 IWC a construit unul dintre cele mai complicate ceasuri de mana din istorie: Destriero Scafusia.

 

6.Cartier

Cartier este, fara indoiala, una dintre cele mai iconice marci de ceasuri si bijuterii la nivel mondial, in special datorita popularitatii sale in presa si in cultura celebritatilor. Infiintat in anul 1847 la Paris, brandul Cartier produce si in prezent ceasuri de renume.

 

7.Rolex

Nici o lista cu cele mai bune marci de ceasuri elvetiene nu poate fi completa fara Rolex.

O prezentare despre Rolex nu este cu adevărat necesara, insa istoria brandului, marketingul si PR inteligente au jucat un rol integral in reteta sa de succes. Rolex nu se concentreaza pe productia de mecanisme foarte complicate, ci mai degraba se concentreaza in principal pe crearea de piese de uz zilnic precise si robuste, de intretinere dar si ceasuri sportive. Astfel faimosul brand pune fiabilitatea si calitatea in prim-plan, care raman de neegalat chiar si astazi.

 

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *