6 tendine in electrocasnice pentru bucatarie pe care nu le poti rata in 2022 - Woman2woman.ro


6 tendine in electrocasnice pentru bucatarie pe care nu le poti rata in 2022

By on April 18, 2022

mancare de post

Share Button

Importanta unei bucatarii bine utilate nu poate fi niciodata evidentiata suficient. Aici vei petrece o mare parte din timp si, desigur, ai vrea sa fie cat mai bine dotata pentru a-ti usura munca si a putea prepara rapid retete savuroase si cat mai sanatoase. De aceea, nu este nimic neobisnuit in a-ti dori sa o modernizez continuu si sa beneficiezi de tehnologia moderna precum cea oferita de aragazuri Beko sau de cuptoarele electrice cu aer cald.

Cele mai noi tendinte iti permit o conexiune mai mare cu tehnologia si iti asigura metode alternative pentru a gati si a adopta un stil de viata mai sanatos si mai productiv. Prin urmare, daca vrei sa tii pasul cu ultimele tendite in materie de electrocasnice de bucatarie in 2022, trebuie sa citesti acest articol. Pe langa functiile Bluetooth, acestea iti ofera modalitati noi de a avea o casa inteligenta si de a-ti simplifica sarcinile de zi cu zi.

Conexiunea WiFi

Azi poti integra toate electrocasnicele din bucatarie prin WiFi. Acesta revolutioneaza modul in care vei putea comunica cu aparatele tale moderne de bucatarie care iti ofera in plus facilitatea de a controla totul folosind smartphone-ul. Astfel, vei putea seta de la distanta iluminarea bucatariei, temperatura frigiderului, temperatura si timpul de la cuptoare si plita electrica, cronometru cuptorului cu microunde si multe altele. 

Anul 2022 faciliteaza functiile electrocasnicelor si iti permite sa te bucuri cat mai mult de bucataria ta.

Cuptoarele cu abur

Una dintre tendintele in crestere pentru electrocasnicele din bucatarie este data de ascensiunea cuptoarelor cu aburi. Acestea asigura o metoda mai sanatoasa de a prepara alimentele, pastrandu-le intr-o masura mai mare calitatile nutritive. De asemenea, sunt rapide, eficiente, usor de folosit si de intretinut si vei putea gati cu mai putin ulei.

Frigiderele elegante

In 2022 frigiderele elegante se combina armonios cu mobilierul personalizat si inregistreaza una dintre cele mai mari schimbari de stil si functionalitate din intreaga bucatarie. De asemenea, apare compartimentarea adecvata pentru alimente diferite, iar manerele au tendita de a disparea.

Incorporarea tehnologiei inteligente ofera frigiderelor o functie de asistenta automata care poate simplifica procesele din bucatarie. Pe langa producerea ghetii, acum frigiderele pot asigura si functia de filtrare a apei si pot produce forme de gheata variate, care vor atrage atentia iubitorilor de cocktailuri artizanale.

Sincornizarea Bluetooth

In 2022 totul poate fi posibil printr-o simpla apasare de buton, iar acest lucru se regaseste si in electrocasnicele din bucatarie. Capacitatea de sincronizare cu un dispozitiv Bluetooth fara fir este o tendinta noua si in bucatarie. Nu va mai trebui sa te bazezi pe cronometrele traditionale ale cuptorului sau pe timpul de preincalzire a acestuia. Vei putea folosi tehnologia de ultima generatie pentru a sincroniza cuptorul electric cu cel cu microunde si a porni temporizatoarele automat.

Butoanele dispar si apar comenzile actionate prin atingerea cu un deget

In 2022 poti spune la revedere butoanelor si poti saluta comenzile tactile sau prin glisare cu degetul. Aceste comenzi de inalta tehnologie iti vor permite sa controlezi temperatura cu o simpla atingere si sunt o modalitate grozava de a mentine mai bine curatenia.

Aparate de vidare incorporate pentru a pastra alimentele proaspete

Nimic nu pastreza mai proaspat alimentele decat sigilarea prin vidare. Daca inainte aveai nevoie de aparate de vidare scumpe si acestea erau un lux, acum te poti bucura de aceasta facilitate folosind dispozitivele de etansare in vid incorporate in dulapuri. Unele marci permit etansarea aproape la zero absolut care incetineste semnificativ procesul de degradare si te ajuta sa pastrezi alimentele proaspete pentru mai mult timp.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *