6 sfaturi pentru cumpararea unei masini - Woman2woman.ro


6 sfaturi pentru cumpararea unei masini

By on April 18, 2022

mancare de post

Share Button

Cu toate ca cca 65% dintre achizitiile de masini noi sunt facute de femei, ele se lovesc deseori de lipsa de incredere in sine in ceea ce priveste discutiile tehnice cu dealerii de masini. De aceea, nu este de mirare ca, indiferent daca merg la Autoklass Ploiesti sau la oricare alt dealer in oricare localitate, ele prefera sa fie insotite de un barbat in momentul alegerii si achizitiei unui autoturism. Iar acest lucru se intampla chiar daca sunt bine informate, stiu exact ce vor si au experienta in piata auto.

Din fericire, exista mai multe metode prin care femeile pot sa isi castige increderea in alegerea proprie si sa beneficieze de oferte avantajoase cand vine vorba despre cumpararea unei masini noi. Prin urmare, daca nu te simti increzatoare, citeste urmatoare sfaturi care te vor ajuta.

Informeaza-te cat mai bine inainte

Indiferent daca apeleaza la un dealer autorizat Honda, Skoda sau Dacia, lipsa de incredere poate fi printre principalele motive care le poate face reticente in achizitionarea unei masini. Prin urmare, daca vrei sa fii sigura pe tine si sa ai o discutie eficienta, rezerva-ti timpul necesar pentru a studia in detaliu optiunile pe care le ofera fiecare masina si alege in functie de nevoile tale. Intelege care sunt caracteristicile standard si care sunt extraoptiunile disponibile care se incadreaza in bugetul tau.

Alege momentul potrivit

Reprezentantele auto sunt mai putin aglomerate si solicitate in cursul saptamanii. Prin urmare, pentru a beneficia de toata atentia dealerilor si a putea analiza in liniste optiunile pe care le ai, alege sa mergi la showroom-ul auto dimineata, intr-una din zilele din cursul saptamanii. De asemenea, lunile februarie si august sunt cele mai bune pentru a obtine oferte atractive pentru masinile noi.  

Informeaza-te cat mai bine in legatura cu optiunile de finantare

Daca vrei sa cumperi o masina noua este important sa te informezi inainte cat mai riguros in legatura cu optiunile de finantare disponibile. Indiferent daca este vorba despre imprumuturi de nevoi personale sau pentru achizitionarea unei masini, ia in considerare posibilitatile existente, ratele si dobanzile si fa cea mai avantajoasa alegere.

Alege culoarea cu atentie

Barbatii cred ca femeilor nu le pasa decat de culoarea masinii, dar chiar si asa, acesta este un aspect important. Gandeste-te ca, poate, in viitor vei dori sa vinzi masina, iar un galben stralucitor care tie iti place, s-ar putea sa nu fie foarte atractiv pentru alta persoana. Prin urmare, daca nu vrei sa fii nevoita sa o revopsesti inainte de a o vinde, alege culoarea cu atentie.

Nu te teme sa negociezi si renunta la afacerile proaste

Daca vrei sa fii sigura ca vei beneficia de cea mai buna oferta, nu trebuie sa te temi sa negociezi. Si, daca nu poti obtine o reducere, asigura-te ca beneficiezi de cat mai multe suplimentari optionale gratuite.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *