6 modalitati ieftine prin care imbunatatesti aspectul bucatariei sau al baii – Woman2woman.ro

6 modalitati ieftine prin care imbunatatesti aspectul bucatariei sau al baii

By on June 10, 2019
Share Button

Ai vrea sa aduci un aer nou, elegant, diferit bucatariei sau baii tale, dar nu dispui de foarte multi bani? Sa stii ca exista solutii care iti permit sa aduci schimbari sesizabile, atat in baia, cat si in bucataria ta. Si totul se poate intampla intr-un timp record si cu investitii minime. Iata cateva idei care te pot inspira.

O perdea si o fata de masa noua

Bucataria ta va capata un alt look doar daca vei inlocui perdeaua si fata de masa vechi cu unele noi, asortate cu mobilierul, cu faianta sau gresia din bucatarie. Aceasta schimbare nu va trece neobservata si se poate realiza cu cel mai mic buget posibil.

De asemenea, o noua perdea de dus, in baie, cu un imprimeu inspirat, poate face minuni.

Plante verzi pentru bucatarie

Daca vrei o mica schimbare in bucataria ta, cu putini bani, nu ezita sa achizitionezi 2 sau 3 plante verzi. Iti recomandam sa te orientezi catre plantele aromatice ca busuioc, menta sau cimbru pe care le poti folosi si la mancare. Nu uita nici de patrunjel sau ceapa verde, care se pastreaza pe toata perioada anului si iti pot fi foarte utile la gatit.

O oglinda noua pentru baie

La fel ca si bateriile, oglinda din baie, in timp, se deterioreaza, isi pierde din claritate si devine inestetica si aproape neutilizabila. Oglinda este cea care dubleaza senzatia de spatiu si de lumina si, probabil, primul obiect pe care ne cad ochii atunci cand intram in baie. De ce nu ai schimba-o acum cu un model nou? Daca ai nevoie de sugestii pentru oferte de oglinzi de baie moderne, elegante, mari, de calitate, unele chiar dotate cu spoturi luminoase fa click aici.

O noua fata pentru mobilierul de bucatarie sau baie

Daca ai vrea sa schimbi mobilierul din bucatarie sau din baie, cu siguanta ca ar fi nevoie de o suma considerabila si de un efort mai sustinut. Sa stii, insa, ca in comert exista o gama variata de autocolante rezistente la aburi si la caldura, usor de aplicat, care, cu un buget mic si un efort redus,  pot schimba radical look-ul mobilierului.

Baterii noi pentru baie sau bucatarie

Bateriile de la baie sau de la bucatarie, in timp, se deterioreaza, aratand inestetic sau chiar defectandu-se. De ce nu le-ai inlocui acum cu modele noi, elegante, usor de utilizat? Aici gasesti cateva modele moderne, de calitate superioara, foarte atragatoare. Poti fi sigura ca, odata montate, nu vor trece neobservate, atat in bucatarie cat si in baie.

Obiecte sanitare noi

O alta modalitate de a schimba aspectul baii sau bucatariei este sa inlocuiesti chiuveta, vasul de wc sau chiar cada cu piese noi, moderne, elegante. Este o investitie mai costisitoare, dar merita, mai ales ca in prezent au aparut pe piata oferte foarte atragatoare. Astfel, pentru bucatarie poti alege o chiuveta adanca din granit, foarte eleganta si rezistenta, iar pentru baie poti merge pe seturi complete – vas de wc cu rezervor, chiuveta si cada – in aceeasi culoare.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *