6 lucruri care ii pot face fericiti pe angajati - Woman2woman.ro


6 lucruri care ii pot face fericiti pe angajati

By on August 13, 2021

mancare de post

Share Button

Desi poate angajatorii nu se gandesc deseori la acest aspect, fericirea angajatilor este foarte importanta. Asta deoarece le poate da mai multa energie si entuziasm in munca pe care o presteaza. Tocmai de aceea, angajatorii trebuie sa tina cont de anumite aspecte pentru a-si multumi angajatii, care vor aprecia faptul ca seful lor se gandeste la bunastarea lor mentala.

Iata cateva lucruri care pot face un angajat sa fie fericit la locul sau de munca, sa munceasca mai cu spor:

Munca de acasa

Avand in vedere contextul actual, tot mai multe companii au inceput sa isi lase angajatii sa lucreze de la distanta. S-a dovedit faptul ca lucrul de acasa este destul de benefic pentru cresterea fericirii angajatilor care, din contra, nu au muncit mai putin, ci mai productiv. Acestia se simt mai relaxati si nu mai sunt sub presiune, astfel pot sa lucreze mai eficient si nu vor parasi acel loc de munca.

Premii pentru performanta

Desi competitia poate crea o anumita stare de neliniste pentru unii angajati care nu au incredere in ei sau carora nu le place concurenta, angajatorii pot sa organizeze anumite concursuri cu premii pentru performanta lor saptamanala sau lunara. Ca si recompensa pot oferi vouchere de cumparaturi, un weekend la mare sau la munte.

Un loc de munca prietenos

Un spatiu care sa ii faca sa se simta confortabil este de preferat pentru toti angajatii care lucreaza de la sediul companiei. Pentru asta, o cladire de birouri trebuie sa fie dotata cu birouri nu foarte inghesuite, cu spatii de relaxare, spatii de luat masa, mobilier confortabil si nu in ultimul rand, curatenie, cafea si fructe la discretie. Un angajat fericit este si cel care vine cu drag la munca si are conditii bune pentru sanatatea lui.

Momente de relaxare la birou

Angajatii vor aprecia daca la birou, din cand in cand, au parte de putine momente in care sa se relaxeze. Astfel, angajatorii pot organiza sesiuni de masaj pentru spate, mai ales daca angajatii stau in mare parte la birou. Totodata pot organiza si o sala de lectura, ori o sala cu jocuri video. Pauzele vor fi astfel generatoare de buna dispozitie iar angajatii pot socializa mai mult timp.

Team building cu activitati

Nu toate team building-urile trebuie sa fie la fel, o simpla excursie cu echipa si apoi, inapoi la birou. Exista organizatori pentru diferite activitati tematice, mai ales ca angajatii pot fi dornici sa se distreze traind experiente de neuitat.

Beneficii pentru zilele de nastere

Un lucru de care angajatii se vor bucura si se vor simti in acelasi timp si apreciati este faptul ca de ziua lor pot primi anumite beneficii. Acestea se pot referi la acordarea unei zile libere, ori la organizarea unei mici petreceri la birou. Prin faptul ca se simt apreciati, acestia vor deveni mult mai productivi si atasati de companie.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *