5 trucuri pentru sprancene perfecte - Woman2woman.ro


5 trucuri pentru sprancene perfecte

By on May 5, 2020

mancare de post

Share Button

Sprancene prea rare, prea dese, subtiri, prea arcuite sau neconforme cu fizionomia fetei sunt problemele cu care se confrunta nenumarate doamne si domnisoare. Mai nou, si barbatii sunt pasionati sa aiba sprancene perfecte si lucreaza la acest aspect. Dar putine sunt persoanele care s-au nascut cu sprancene naturale perfecte, ca marime, densitate si forma, fara sa fie nevoie sa intervina in niciun fel asupra lor. De aceea, de cele mai multe ori pensatul este esential.

Sprancenele nu au varsta, forma si conturarea acestora depinde de preferintele fiecareia dintre noi.

Sprancenele perfecte creeaza un efect de lifting, definesc conturul si expresivitatea fetei. Fata noastra devine mai luminoasa, daca sprancenele sunt pensate si ingrijite corect. De aceea este necesar sa stii cateva trucuri care te vor ajuta sa dobandesti forma perfecta a sprancenelor.

Tu ce trucuri folosesti pentru sprancene perfecte?

  • Invata sa masori corect sprancenele inainte de a le pensa

Masurarea corecta a sprancenelor ne ajuta sa obtinem sprancenele ideale, potrivite fiecarei fizionomii. Masurarea corecta se face stabilind punctele cheie: inceputul sprancenei, punctul cel mai inalt si capatul acesteia. Abia apoi se va incepe indepartarea firelor in exces. Ideal ar fi ca pentru a descoperi forma perfecta fizionomiei tale, intai sa apelezi la un specialist.

 

  • Tunde sprancenele dese si stufoase

Sitlistii recomanda tunderea sprancenelor si ajustarea lungimii firului de par. Aceasta metoda iti permite sa pastrezi volumul natural al sprancenei. Poti folosi o perie speciala de sprancene si o forfecuta. Tunderea sprancenei se face in sensul cresterii firului de par, altfel risti sa tunzi gresit sau prea mult. Aspectul final nu va fi unul placut.

 

  • Se poarta sprancenele naturale

Daca natura te-a inzestrat cu sprancene dese si voluminoase, incearca sa nu intervii prea mult asupra lor, transformandu-le in liniute. Moda sprancenelor foarte subtiri a apus demult. Insa, daca nu ai sprancene conturate sau dese, poti apela la cele mai noi tehnici de tatuaj fir cu fir, cat mai natural, care imita firul de par natural. In plus rezista in timp si nu arata atat de inestetic precum tatuajul clasic. In acest caz, mergi pe mana unui specialist. Primul pas este sa lasi sprancenele sa creasca natural cel putin o luna de zile si abia apoi sa mergi la specialist, care va sti ce are de facut.

 

  • Nu incerca sa le arcuiesti prea mult

O greseala frecventa a femeilor care isi penseaza singure sprancenele este arcuirea excesiva a acestora. Cand vine vorba de arcuirea sprancenelor, aceasta trebuie sa fie cat mai naturala. Eventual, sa nu se intervina in arcuirea acestora, daca ea nu exista in forma naturala a sprancenei. Prin arcuirea gresita se creeaza efectul de virgula si rotunjire a sprancenei. De aceea, forma corecta a sprancenelor se obtine doar prin pensarea lor in partea inferioara, iar in partea superioara se curata doar surplusul, daca este cazul. Pensarea in partea superioara va creea un efect de pleoapa cazuta, reducand luminozitatea si expresivitatea fetei.

 

  • Evita sa creezi o distanta prea mare intre sprancene

Se stie ca sprancenele pensate excesiv se raresc in timp, iar firele devin mai moi si mai blonde. La fel se intampla si cand vine vorba de pensatul excesiv in coltul interior al sprancenelor, la nivelul nasului. Se raresc si nu mai poti sa revii in timp la forma perfecta. In plus, o distantare prea mare intre sprancene lateste nasul, iar una prea mica apropie ochii si chipul pare tot timpul incruntat.

Un alt secret pentru sprancene perfecte sunt produsele de make-up. Poti apela la produse de make-up pentru a-ti contura frumos sprancenele, precum kit-urile cu ceara si fard, creioane si pensule. Insa, daca forma lor este corecta machiajul devine doar un simplu detaliu.

Descopera forma perfecta a sprancenelor tale si mentine-o timp indelungat. Poti avea sprancene perfecte atat la 20, 30, 40, cat si 50 de ani.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *