5 sfaturi pretioase pentru constructia sau renovarea acoperisului casei tale – Woman2woman.ro

5 sfaturi pretioase pentru constructia sau renovarea acoperisului casei tale

By on October 22, 2018
Share Button

Alegerea tiglei potrivite, pentru acoperisul casei tale este unul din cei mai importanti factori, indiferent ca este vorba despre o constructie noua sau mai veche. Tocmai de aceea e importabt sa o alegi pe cea mai potrivita. Insa probabil nu ai foarte multe cunostinte legate constructia acoperisului, astfel ca vei avea nevoie de un sfat avizat. Iar pentru asta poti oricand sa apelezi la specialistii de la Mathaus.ro. In plus, Mathaus comercializeaza materiale de constructii de peste doua decenii, detine o importanta flota de camioane si curieri care iti pot livra comanda direct la tine acasa in maximum 48 de ore, indifferent ce comanzi.

Cum alegi materialul pentru acoperis

Atunci cand planifici sa contruiesti o casa sau sa o reconditionezi pe cea veche, alegera tiglei reprezinta factorul esential. Iata ce trebuie sa ai in vedere la achizitionarea tiglei pentru casa:

  1. Tigla potrivita iti protejeaza locuinta de intemperii

Alegerea materialului potrivit pentru acoperis poate fi putin mai dificila decat ti-ai imaginat. Un specialist in constructii iti poate oferi cele mai bune solutii si raspunsuri la problemele tale. In functie de necesitatile tale, pe Mathaus.ro poti gasi o gama larga de izolatii pentru acoperisul casei: din ceramica, de tabla sau beton.

Trebuie sa ai in vedere ca acoperisul casei este elementul esential care iti protejeaza casa de intemperii timp indelungat, dar este important si in definirea aspectului exterior al casei.

  1. Materialul tiglei pentru acoperis trebuie sa fie rezistent

Cel mai rezistent material pentru acoperis este tigla metalica. Are o durata de la 15 pana la 50 de ani. Ofera avantajul unei game variate de forme si culori, care pot fi asortate cu decorul exterior al casei si se monteaza intr-un timp scurt. Acest tip de produs, tigla metalica pentru acoperis, poate fi  gasit usor pe site-ul mathaus.ro.

  1. Sa ofere o izolatie termica buna

Specialistii sunt de parere ca cele mai bune materiale pentru termoizolarea acoperisului sunt tigla ceramica, cea din beton sau placile ondulate din fibrociment.

Daca ai in proiect un spatiu aditional pentru mansarda la etajul casei, un material de calitate pentru acoperis va impiedica pierderile de caldura. In acest fel vei avea caldura potrivita atat in casa, cat si la mansarda.

  1.  Sa-ti asigure izolare fonica

Cand trebuie sa decizi ce izolatie alegi pentru acoperisul casei visurilor tale trebuie sa ai in vedere si faptul ca materialul acoperisului trebuie sa asigure o izolare fonica potrivita. Potrivit specialistilor, tigla ceramica, tigla din beton, placile ondulate din fibrociment si sindrila bituminoasa au cel mai ridicat nivel de eficienta. Tigla metalica nu asigura o izolare fonica buna. Ia in considerare aceste aspecte, daca iti doresti sa beneficiezi de tot confortul in casa ta.

  1. Greutatea si estetica, alti factori esentiali

Nu trebuie omise nici aspectele cu privire la greutatea materialului si estetica acestuia. Tigla ceramica si cea din beton sunt produse mai grele pentru acoperis, dar ofera stabilitate, insa tigla metalica are o greutate mai mica.

Din punct de vedere estetic, tigla metalica si tigla din beton sunt mai estetice decat sindrila bituminoasa.

Sindrila bituminoasa si tigla metalica au cele mai reduse costuri de montaj, iar pretul variaza in functie de dimensiunile proiectului.

Ai nevoie de mai multe informatii?

Afla toate noutatile si modelul de acoperis potrivit nevoilor casei tale de pe site-ul Mathaus.ro si alege-le pe cele mai potrivite, in functie de zona si de conditiile meteo. Solicita un portofoliu specialistilor in domeniu pentru a-ti face o idee despre finisajele pentru care poti opta.

Mathaus.ro iti pune la dispozitie si un blog cu informatii utile pentru diferite tipuri de constructii sau amenajari interioare.

De exemplu, daca doresti sa folosesti BCA pentru constructia casei tale sau doar la peretii interiori, specialistii Mathaus iti ofera toate detaliile despre acest produs.

Foto: Mathaus.ro

Afli exact ce insemna BCA, ce avantaje iti ofera folosirea lui la constructia casei tale, cum se monteaza si ce motive ai sa alegi BCA si nu caramida. Intra pe site-ul producatorului si vezi cele mai bune oferte pentru acest produs. Detalii gasesti aici.

Mathaus.ro se va dovedi ajutorul tau de nadejde in constructia sau amenajarea casei visurilor tale.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *