5 motive sa iubesti o zodie de apa - Woman2woman.ro


5 motive sa iubesti o zodie de apa

By on January 24, 2018
Share Button

Zodiile de apa sunt Racul, Scorpionul si Pestii. Probabil ca ei sunt cei mai paradoxali din tot horoscopul, avand abilitatea de a se transforma continuu, in orice situatie si in functie de necesitati! Se combina cat se poate de frumos cu aerul si pamantul, dar nu si cu focul. Sunt semne solitare care cauta singuratatea si nu prea agreeaza intrusii cu care devin rapid foarte agresivi. Ei se raporteaza prin ceea ce simt la lumea din jur si sunt foarte receptivi la starea de spirit a celor din jur. Desi aceasta empatie o folosesc cateodata in favoarea lor, manipulandu-i dupa bunul plac pe cei din jur, zodiile de apa au si multe calitati care le fac adorabile!

Iata 5 motive pentru care sa iubesti o zodie de apa.

5 motive sa iubesti o zodie de apa

5 motive sa iubesti o zodie de apa

1.Sunt foarte empatici si se comunica foarte usor cu ei

Asa cum deja am mentionat, zodiile de apa au darul de a simti ceea ce gandesc cei din jur. Aceasta aptitudine, folosita dezinteresat, poate deveni o calitate care te va face sa ii adori, pur si simplu! Cat de usor poate fi sa comunici cu o persoana care, parca, iti citeste gandurile inainte de a spune in cuvinte ceea ce ai de spus!

Din pacate, acest har, daca il folosesc doar ca sa profite de pe urma celor din anturaj, devine un mare defect al zodiilor de apa. Din fericire, insa, in relatia cu cei pe care ii iubesc, semnele de apa isi folosesc empatia numai pentru a face bine, iar acest lucru ii transforma in parteneri imposibil de uitat!

2.Zodiile de apa isi pastreza cumpatul in cele mai dificile situatii si ii pot calma pe cei din jur in momentele dificile

Racul, Scorpionul si Pestii, cu siguranta, sunt cei care pe Titanic, in timpul dezastrului, au fost capabili sa isi pastreze cumpatul si sa organizeze lumea! Ei au acest har si e minunat sa ai langa tine un semn de aer intr-un moment de cumpana.

Te poti baza in totalitate pe puterea de discernamant a zodiilor de aer si poti fi sigur ca iau cele mai bune decizii, chiar si in situatii de stres maxim. Atunci cand toti ceilalti se pierd si nu stiu ce au de facut, coplesiti fiind de evenimente, semnele de aer sunt leaderii perfecti!

3.Zodiile de apa, cand iubesc, iubesc total neconditionat

Se spune ca daca ai avut un partener intr-o zodie de apa ai avut ocazia sa atingi raiul. Zodiile de apa sunt capabile sa iubeasca deplin, fara sa astepte nimic in schimb. Poate ca sunt singurele semne din zodiac care pot face nativ acest lucru.

Ei se daruiesc complet persoanelor iubite, mergand pana la sacrificii mari, si, niciodata, nu asteapta recompense pentru ceea ce fac. De aceea, daca vrei sa cunosti iubirea adevarata, cauta-ti un parteneri in Rac, in Scorpion sau in Pesti.

4.Creativitatea semnelor de aer este fascinanta

Se pare ca Racii, Scorpionii si Pestii sunt printre cele mai creative semne ale horoscopului. Ei reusesc intotdeauna ca, din aproape nimic, sa creeze ceva frumos! Daca vei lasa un semn de aer sa se ocupe de decorarea casei tale, de podoabele de sarbatori sau de orice alt aranjament artistic, poti sa fii sigura ca va iesi ceva incredibil de frumos!

Ei sunt artistii zodiacului si intotdeauna reusesc sa transforme ceva banal in ceva spectaculos! De aceea, casele lor, chiar daca simple, vor fi pline de caldura si armonie. Pe ce pune mana un sen de aer, lumineaza si infrumuseteaza!

5.Sunt printre cele mai politicoase semne din horoscop

Pentru ca simt tot ce este in jurul lor, zodiile de aer isi doresc mereu o atmosfera placuta si plina de armonie, asa ca vor face tot posibilul sa contribuie la realizarea si mentinerea ei printr-o politete incredibila. Aceasta calitate ii transforma in cavalerii zodiacului!

Rar ai sa vezi un semn de aer ca se cearta ca la usa cortului sau ca apeleaza la injurii si cuvinte grele. De ce ar face asta daca ei insisi simt, poate mai mult decat interlocuitorul, tot ceea ce se spune si se intampla in jurul lor?!

Mai multe detalii gasesti pe Horoscopul-de-azi.ro

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *