5 motive pentru care sa apelezi la presa online in promovarea unei afaceri - Woman2woman.ro


5 motive pentru care sa apelezi la presa online in promovarea unei afaceri

By on September 8, 2020

mancare de post

Share Button

Indiferent de domeniul de activitate si de dimensiunea unui business, promovarea este absolut indispensabila pentru a putea vorbi despre cresterea afacerii si despre succesul unui business. Promovarea poate „imbraca” o multime de forme, iar in societatea secolului 21 printre cele mai eficiente metode de promovare se numara metodele care sunt strans legate de mediul online.

News toy block

In cadrul acestor metode de publicitate online un loc tot mai important il ocupa presa online, iar comunicatele de presa sunt tot mai atractive pentru promovarea unui business. Exista mai multe argumente care recomanda promovarea unei afaceri prin intermediul unui comunicat de presa, iar in ceea ce urmeaza vei putea regasi principalele astfel de argumente.

 

1.Cresterea vizibilitatii brand-ului

Un comunicat de presa inseamna prezentarea unor detalii cu privire la un eveniment, produs, serviciu sau brand sub forma unei stiri pentru a aduce in atentia unui numar cat mai mare de public respectivele informatii. In momentul in care astfel de comunicate de presa sunt publicate in presa online sansele ca brand-ul tau sa devina cat mai vizibil cresc considerabil prin prisma faptului ca foarte multe website-uri si platforme de presa online sunt citate si in spatiul televiziunilor, dar mai ales pe retelele de socializare.

 

2.Rapiditatea cu care circula informatia

Un al doilea argument se refera la usurinta de a transmite informatii unui numar mare de public intr-un timp foarte scurt. Odata ajunsa in mediul online, informatia din cadrul unor comunicate de presa se poate distribui astfel incat in foarte scurt timp un numar important de potentiali clienti sa fie la curent cu ceea ce ai dorit sa transmiti prin intermediul comunicatelor de presa.

 

3.Credibilitate mai mare

Orice brand si orice companie care isi doreste sa aiba succes trebuie sa isi construiasca o credibilitate cat mai mare in randul utilizatorilor din mediul online. Cu ajutorul comunicatelor de presa folosite pentru promovare online credibilitatea brand-urilor creste prin prisma credibilitatii pe care utilizatorii o detin in diferitele platforme sau website-uri dedicate presei online.

 

4.Eficienta sporita in transmiterea informatiilor

Atunci cand o companie isi doreste sa ajunga rapid si la un numar mare de potentiali clienti cu anumite informatii, presa online este cea mai eficienta metoda. Este foarte simplu si extrem de la indemana sa transmiti informatiile respective prin intermediul unor comunicate de presa care sa aduca informatiile necesare publicului larg.

 

5.Costuri mici de publicitate

Comparativ cu alte metode de promovare online, publicarea de materiale in presa online reprezinta o varianta care presupune costuri mici pentru promovarea afacerii. Costurile sunt doar cele cu redactarea si publicarea comunicatelor de presa, iar ulterior publicitatea este facuta gratuit prin redistribuirea materialelor de promovare pe diferite canale de stiri sau pe diferite retele de socializare.

 

Daca toate aceste argumente te-au convins de utilitatea presei online in promovarea unei afaceri, atunci poti sa ai in vedere publicarea de comunicate de presa sau advertoriale SEO care sa iti promoveze brand-ul si business-ul pe Ziare pe Net. Intra chiar acum pe www.ziare-pe-net.ro pentru a descoperi care sunt conditiile de promovare a business-ului tau pe aceasta platforma online.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *