5 modalitati de a creste rapid libidoul – Woman2woman.ro

5 modalitati de a creste rapid libidoul

By on November 21, 2011
Share Button

Daca in relatia voastra a intervenit monotonia sau pasiunea de la inceputul relatiei pare sa dispara, poate e timpul pentru o revigorare a vietii intime. Nu trebuie sa apelati la medicamente sau la tot felul de produse mai mult sau mai putin dubioase pentru ca sexul sa fie din nou o placere. Natura ne ajuta, oferindu-ne cateva elemente la care putem apela oricand, fara sa ne temem de eventuale efecte adverse.

1. Afrodisiacele naturale
Exista o multime de elemente naturale cu efect afrodisiac care pot fi consumate pentru a creste libidoul. Usturoiul, stridiile, scortisoara, migdalele, fructele goji, ginkgo biloba, telina, ginseng sunt usor de procurat, sunt sanatoase si pot fi utilizate cu succes fie singure sau in combinatii. Ar trebui sa eviti totusi alimentele care pot sa iti creasca libidoul, insa au un miros prea puternic si posibil neplacut si deranjant pentru partener.

2. Alcoolul consumat cu moderatie
Consumat in cantitati moderate, alcoolul poate avea efectul unui afrodisiac. Relaxeaza, inlatura inhibitiile, pune sangele in miscare si creeaza o stare de euforie. De aici si pana la o seara pasionala in doi nu mai e mult.

3. Masajul
Nu degeaba masajul a ajuns sa fie asociat cu sexul si intimitatea. De fapt, masajul are o dubla calitate: relaxeaza si stabileste o legatura. Apropierea fizica, masajul in sine, uleiurile aromate, muzica linistitoare, lumina difuza, atingerile contribuie toate la o stare de bine si stimuleaza apetitul sexual.

4. Dansul
Asemenea masajului, dansul poate fi extrem de afrodisiac. Anumite stiluri iti pot pune in evidenta formele, iar miscarile, chiar lascive, il pot innebuni pe partenerul tau. Poti de asemenea sa optezi pentru o tinuta sexy si destul de sumara, pentru a te asigura ca efectul va fi si mai puternic. Chiar daca partenerul tau va fi stimulat vizual si, teoretic, el beneficiaza de acest afrodisiac si tu te vei simti mai frumoasa si mai dorita.

5. Filmele erotice
Filmele erotice nu lasa loc liber imaginatiei. Fara insinuari, fara flirt, fara dubii. Doar sex clar, explicit. Poate si de aceea este unul dintre cele mai puternice afrodisiace. Vizionarea unui film erotic poate inlocui un preludiu prelung, faciliteaza saltul peste etape.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *