5 lucruri pe care nu le stiai despre tatuaje - Woman2woman.ro


5 lucruri pe care nu le stiai despre tatuaje

By on June 1, 2017

mancare de post

Share Button

Vrei sa iti faci un tatuaj sau pur si simplu ti se par interesante aceste reprezentari pe piele? Am ales pentru tine cinci fapte interesante despre tatuaje, pe care cu siguranta nu le stiai.

1. Cele mai dureroase zone in care se fac tatuaje

Gatul, fata si degetele sunt cele mai dureroase zone in care se poate executa un tatuaj. Tocmai de aceea, daca urmeaza sa iti faci primul tau tatuaj, ocoleste aceste zone, pentru ca risti sa ramai cu tatuajul neterminat din cauza durerii. Acesta este sfatul pe care specialistii in tatuaje il dau celor care isi doresc un tatuaj.

In plus, tatuajele efectuate pe partea laterala a degetului sunt si greu de realizat, deoarece spatiul este foarte mic si tatuajul nu fa fi foarte vizibil.

2. Tatuajele efectuate in zonele dureroase pot sa nu fie permanente

Tatuajele efectute in zone unde durerea este apropae insuportabila e posibil sa nici nu reziste mai mult de cateva luni sau un an. Asat deoarece tatuajul nu se poate face in profunzime, din cauza durerii si a faptului ca zonele moi sunt mai putin reprezentate (deget, gat, fata).

Asadar, gandeste-te de doua ori inainte sa ceri un tatuaj in aceste zone. Nu de alta, dar s-ar putea sa fii nevoita sa suporti o durere foarte puternica pentru ca tatuajul tau sa persiste mai putin de un an. Crezi ca merita?

3. Culorile tatuajelor difera de la zodie la zodie

Pornind de la experienta lor, artistii care tatueaza la Elegance Tattoo au ajuns la concluzia ca tatuajele sunt mai viu colorate sau din contra si in functie de… zodie.

Cei aflati in zodia Berbecului prefera culoarea rosie pentru tatuajele lor. Taurii vor neaparat mult roz desenat pe piele. Gemenii se simt atrasi de verde, iar Racii sunt pasionati de nuantele argintii. Leii au lipici la culorile rubinii si la cele aurii. Cei din zodia Fecioara prefera maro inchis ca nuanta majoritara cand isi deseneaza corpul. Albastrul este culoarea favorita a nativilor din zodia Balantei.

Pentru Scorpioni, artistii de la Elegance Tattoo folosesc mult galben. Ca in cazul Balantei, si Sagetatorii vor albastru in tatuaje. Nativii Capricorn sunt alti fani ai culorii maro. Varsatorii au o paleta larga de culori pe care le prefera cand intra in salonul de tatuaj. Pestii sunt deschisi catre culorile marine, precum verdele marin.

4. Fiul lui Michael Jackson si-a facut un tatuaj special

Prince Jackson, fiul lui Michael Jackson. a gasit o cale inedita si permanenta pentru a-si onora tatal, cantaretul Michael Jackson. Acesta si-a facut un tatuaj permanent cu imaginea de scena a faimosului cantaret.

Imaginea il infatiseaza pe Regele Pop-ului in una din pozitiile sale tipice din timpul spectacolelor sau videoclipurilor.

Tatuajul, care este pe piciorul lui Prince, a fost anuntat intr-o postare de-a sa pe Instagram. Intreaga lucrare a durat aproximativ 9 ore.
Pozitia lui Michael este accentuata de o pereche de aripi care sugereaza faptul ca acesta ne priveste de sus.

5. Primele tatuaje dateaza de acum 5000 de ani

Primele tatuaje au fost semnalate in mai multe colturi ale lumii, inca de acum 5000 de ani. Desi cerneala si tehnica realizarii desenului pe corp nu s-au bucurat de  acelasi tratament si abordare academica ca restul artelor, istoria tatuajelor incepe cu mult, mult timp in urma si este cat se poate de laborioasa si interesanta!

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *