5 idei pentru a crea un mediu sigur si motivant pentru angajatii tai - Woman2woman.ro


5 idei pentru a crea un mediu sigur si motivant pentru angajatii tai

By on November 2, 2021

mancare de post

Share Button

Orice antreprenor care lucreaza cu mai multi angajati trebuie sa stie cat de important este un mediu sigur, dar si motivant pentru oamenii care lucreaza pentru sustinerea si dezvoltarea afacerii. Un mediu sigur ii va ajuta sa poata sa isi mentina o stare de sanatate buna, iar un mediu special conceput pentru a fi motivant ii va ajuta sa fie mai fericiti si sa isi desfasoare cu responsabilitate munca pentru care s-au angajat.

Aceste doua aspecte sunt deosebit de importante si pentru o afacere sustenabila, un aspect sanatos de care are nevoie orice companie in ziua de astazi si pentru viitor. Astfel, daca detii o firma si ai nevoie de cateva idei pentru a crea un mediu ideal pentru angajatii tai, poti vedea mai jos cateva tips-uri:

Mobilier si echipamente rezistente si confortabile

Este foarte important ca angajatii sa lucreze cu ajutorul unor echipamente performante care sa le usureze munca. Totodata si mobilierul este destul de important pentru a pastra o pozitie cat mai corecta si confortabila, ceea ce ajuta si la mentinerea starii de sanatate a angajatilor. De exemplu, IMMUNE Building Standard ofera mai multe solutii tehnice cu rolul de a adapta cladirile de birouri cat mai eficient, pentru un loc de munca sanatos atat fizic, cat si mental pentru toti angajatii.

Ofera un mediu de lucru flexibil

Flexibilitatea este extrem de dorita de oricare angajat la locul de sau de munca. Atat in ceea ce priveste programul de munca, pauzele de masa, cat si referitor la modul in care parerile lui conteaza in companie. Implementarea unui astfel de mediu ajuta atat pentru imbunatatirea productivitatii, cat si pentru a crea un mediu mai sanatos si benefic pentru toti angajatii, ca si echipa.

Decorarea spatiului de lucru

Exista numeroase studii care confirma faptul ca un spatiu de lucru sau un birou frumos amenajat si placut la vedere contribuie la un mediu de lucru mai productiv. Astfel, daca birourile in care lucreaza angajatii tai inca nu au o pata de culoare, gandeste-te sa il decorezi cu plante, obiecte de iluminat cu un design aparte, dar sa adaugi si o pata de culoare pe unii pereti. Poti sa apelezi chiar si la ajutorul unui designer de interior pentru a te ajuta sa faci alegerea potrivita de reamenajare.

Beneficii personalizate, pe care nu le pot gasi oriunde

Chiar daca oferi deja bonusuri anuale, bonuri de masa ori vouchere la sali de fitness, poti veni cu ceva suplimentar si original pentru recompensarea angajatilor tai. De exemplu, poti sa le oferi electrocasnice cadou la ocazii speciale, ori sa le platesti o vacanta sau chiar sa le oferi mese de pranz gratuite.

Stabilirea de prioritati pentru angajatii tai

Desi activitatea firmei reprezinta prioritatea principala a oricarei conduceri, trebuie sa te axezi si pe stabilirea unor anumite prioritati si pentru angajatii tai. Astfel, trebuie sa creezi un plan care sa aiba la baza flexibilitate, adaptabilitate, anticipare, siguranta si rapiditate. Angajatii vor aprecia grija pentru modul in care ei lucreaza si mediul de lucru, sanatatea lor si starea lor de bine.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *