5 idei de afaceri cu bani putini – sfaturi utile – Woman2woman.ro

5 idei de afaceri cu bani putini – sfaturi utile

By on May 2, 2018
Share Button

Te-ai saturat sa ai sefi si sa fii nevoita sa urmezi mereu calea care ti se impune, desi stii ca ideile tale ar aduce mai multe beneficii companiei? Ai un buget mic si ai nevoie de o idee de afaceri cu bani putini, care sa te ajute sa e desprinzi de compania la care lucrezi acum? Trebuie sa stii ca sa fii antreprenor nu inseamna mai putina munca, din contra. Insa si satisfactiile pot fi pe masura, mai ales cand reusesti sa iti pui in practica propriile idei care, mai apoi, se dovedesc a fi profitabile.

Daca esti gata sa iti risti confortul si sa investesti, daca nu vrei sa mai ai sefi si esti increzatoare in puterea si reusitele tale ca antreprenoare, devino propriul tau sef, incepe acum sa faci doar ceea ce iti place! Cu siguranta te vei implica din toate punctele de vedere si, daca vei face si alegerile corecte, ai toate sansele sa reusesti!

Iata cateva idei de afaceri pe care le poti incepe cu bani putini.

 

1.Vinde ceea ce produci chiar tu

Esti creativa si ai talent, pictezi sau realizezi obiecte de decoratiuni de toate felurile, de la bijuterii pana la obiecte de uz casnic, sa stii ca poti transforma aceasta pasiune, fara prea multe cheltuieli, intr-o activitate productiva din care sa te si poti intretine curand si careia sa i te decici in totalitate.

Cu siguranta deja ai mai multe creatii personale! Urmatorul pas este sa iti faci un site de prezentare si sa il promovezi pe toate canalele de socializare. Apoi asigura-te ca… Citeste mai departe pe Afaceri si leadership feminin.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *