3 soluții de petrecere a timpului în zona de nord a Capitalei - Woman2woman.ro


3 soluții de petrecere a timpului în zona de nord a Capitalei

By on decembrie 25, 2022

mancare de post

Share Button

În orașele mari poate fi destul de dificil să găsești soluții de petrecere a timpului alături de copii, mai ales în contextul în care aceștia au nevoie de socializare, dar și de activități fizice. Pentru că e important să le oferi celor mici metode plăcute de petrecere a timpului, am pregătit pentru tine câteva idei care te-ar putea ajuta. 

Un loc de joacă de fițe în inima capitalei

Una dintre cele mai frumoase modalități de petrecere a timpului liber este să alegi un loc de joacă la interior, care să îi ofere copilului posibilitatea de a se bucura de un timp de calitate. Un astfel de spațiu joacă copii București Nordului este The Clouds, un loc care îmbină distracția cu bucuria socializării și cu plăcerea descoperirii.

La The Clouds copiii pot găsi jocuri și jucării speciale, adaptate vârstei, pentru ca timpul petrecut să fie cu adevărat memorabil. Traseele de cățărare, piscina cu bile și multitudinea de jocuri de interior îi îmbie pe cei mici să se bucure de plăcerea de a descoperi noi moduri de petrecere a timpului.

În plus, pentru că este important ca cei mici să se bucure de cele mai bune servicii, The Clouds oferă și cele mai delicioase preparate, realizate de către Chef Ovidiu M., care să le ofere energia de care au nevoie. 

Părinții sunt de asemenea răsfățați cu preparate minunate, dar și cu cafea sau băuturi care să le îndulcească șederea la locul de joacă. The Clouds este poziționat perfect, într-o zonă selectă a Capitalei, în nord, astfel că adesea este un loc frecventat de vedete și de copiii acestora. 

Cinematograf

Copiii sunt fascinați de desene și filme, astfel că o altă idee bună de petrecere a timpului liber este să optezi pentru o vizită la cinematograf. Este important să te documentezi în prealabil, pentru a vedea exact cum arată sala de cinema, unde este poziționat cinematograful, dar și care sunt filmele pe care le poți vedea.

Vei observa că majoritatea cinematografelor oferă program pentru copii dimineața, astfel că nu vei influența în mod negativ programul uzual al copiilor. Aceștia se vor putea bucura de experiențe memorabile, pe care le veți putea repeta ori de câte ori consideri necesar. 

O vizită la muzeu

O vizită la muzeu este întotdeauna un prilej potrivit pentru a petrece timpul alături de cei mici. În București poți găsi mai multe muzee, în funcție de preferințele tale sau ale copilului. De la muzee cu animale sau obiecte de artă la muzee ale electricității sau ale simțurilor, fiecare dintre acestea sunt idei perfecte pentru un weekend minunat oferit celor mici.

Acestea sunt doar câteva dintre ideile pe care le poți avea în vedere pentru a le oferi copiilor tăi activități minunate. Alege inspirat și bucură-te alături de cei mici de momente pe care nu le veți uita niciodată. 

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *