3 greseli majore pe care le fac femeile in relatii - Woman2woman.ro


3 greseli majore pe care le fac femeile in relatii

By on November 28, 2016

mancare de post

Share Button

Ai muncit mult pana la aceasta varsta, ti-ai facut o cariera, reusesti sa te intretii singura, iti permiti lucruri la care alte femei viseaza. Esti inteligenta si isteata iar cand iesi la evenimente in oras esti sociabila. Oamenii te plac, dar atunci cand aud ca esti singura te intreaba imediat: Cum de o fata asa frumoasa ca tine este singura? Indiferent de calitatile pe care le ai, relatia la care visezi intarzie sa apara din cauza a 3 greseli majore pe care majoritatea femeilor le fac in relatii.

3 greseli majore pe care le fac femeile in relatii

Iata cele mai frecvente 3 greseli care te impiedica sa ai relatia dorita:

1. Ai o idee gresita despre relatii

Si nu este in totalitate vina ta pentru asta. Ti s-a spus mereu ca o relatie trebuie sa fie fericita si implinitoare dar, nu ai vazut aproape niciodata acest lucru in viata ta reala, poate rar sau in filme.

cuplu blindgossip com

2. Nu vezi cercul vicios

“Multe femei cu care lucrez pe relatii de cuplu, nu reusesc sa vada cercul vicios in care se afla”, spune Florentina Gionea, specialist in nutritie energetica. “Nu isi dau seama ca pleaca si ajung in acelasi punct al relatiei. Si acest lucru le frustreaza foarte mult, fiindca nestiind unde sa faca schimbarea repeta acelasi tip de comportament, iar si iar de parca viata lor ar fi o cursa a sobolanului in relatii.”

3. Te crezi prea importanta

Acest comportament este pe jumatate indreptatit si vine din faptul ca ai reusit sa te realizezi pe anumite arii din viata ta. Daca in viata ta sociala sau de cariera stii ce calitati ai, stii cum te comporti in anumite conjuncturi, in viata de cuplu te cunosti foarte putin.

Esti ca un rezervor plin de iubire si afectiune. Rezervor care-si doreste sa ofere lumii din el cat mai mult, dar care nu stie pe ce buton sa apese ca sa deschida capacul, in ce directie sa-si reverse darurile si mai ales in ce cantitate.

femeie miroase barbat sodahead com

 

Mai multe despre relatii poti afla din Ghidul de relatii pentru femei frumoase, independente, si nu pentru mult timp singure! Il poti descarca de aici. In plus, in ghid vei gasi si cateva exercitii care te vor ajuta sa treci peste cele 3 greseli amintite mai devreme.

Deschide-te catre o relatie implinita!

Florentina Gioneaspecialist in nutritie energetica, te invita sa iei parte la workshop-ul “Deschide-te catre o relatie implinita!” pentru a invata cum poti obtine relatia pe care ti-o doresti. Workshop-ul face parte din Nivelul 2 in Nutritia Energetica, nivel care se refera la hrana din relatii si la modul in care noi ca oameni interactionam cu ceilalti.

Relatiile pot fi hranitoare sau devastatoare. Cu totii stim cat de mult ne poate consuma o relatie defectuasa cu familia sau cu partenerul. Si multi dintre noi ne dorim ca relatiile noastre sa fie hranitoare.

Tocmai de aceea, Florentina a lansat pentru perioada 2-4 decembrie un workshop care aduce in prim plan relatiile. Deschide-te spre o relatie implinita, are loc in Bucuresti si este destinat celor care vor sa aiba o relatie de cuplu fericita. Detalii despre workshop aici http://iubimsigatim.ro/relatieimplinita/

Investitie: Pretul este de 480 de lei, insa membrele comunitatii Woman2Woman.ro beneficiaza de pretul special de 297 lei.

Pentru a obtine aceasta reducere e nevoie sa te inscrii pana miercuri, 30 noiembrie, si sa folosesti la inscriere acest cod: Woman2Woman297.

Inscrie-te aici: https://goo.gl/oVrTvV

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *