Rulouri cu sunca si cascaval - Woman2woman.ro


Rulouri cu sunca si cascaval

By on mai 2, 2013

mancare de post

Share Button

rulouri cu sunca si cascavalMesele de sarbatoare contin intotdeauna aperitive gustoase si, desigur, atent aranjate. Daca vrei sa pregatesti un aranjament special pentru platoul de aperitive, opteaza pentru rulouri cu sunca si cascaval. Acestea presupun combinarea mai multor tipuri de alimente, infrumuseteaza masa si dau impresia unor aperitive bogate si deosebite. In plus, tocmai prin faptul ca vei combina cantitatile si produse stabilite de tine, rulourile de primavara vor avea o aroma deosebita.

Autor: Mihaela Dinu

Ingrediente necesare pentru rulouri cu sunca si cascaval:

– cascaval Sofia (Delaco)
– cascaval afumat de la Delaco
– felii de sunca presata
– salata verde
– codite de ceapa verde

Timp de preparare: cca 15 minute pentru 7-10 rulouri

Modalitate de preparare:

Feliile de sunca se ruleaza in jurul cozilor de ceapa verde. La randul lor, in jurul acestora se ruleaza cate o felie de cascaval afumat Delaco sau cascaval Sofia, apoi se invelesc in frunze de salata.

In varianta in care nu folosesti frunze de salata, poti rula mai strans sunca si cascavalul si apoi sa tai felii intregul rulou. Pentru ca feliile de rulou sa nu se desfaca, le poti fixa cu ajutorul unor scobitori.

rulouri cu sunca si cascaval

Pofta buna!

Despre cascavalul Delaco Sofia si afumat

Cascavalul de la Delaco are ca ingrediente lapte de vaca pasteurizat, culturi lactice, cheag si sare. Este sanatos, natural si foarte bogat in calciu si proteine.  Pentru obtinerea unui kilogram de cascaval Sofia se folosesc 10 litri de lapte. La acesta se adauga doar culturi lactice, cheag, putina sare si apoi se opareste.

Cascavalul afumat Delaco este un cascaval gustos, afumat natural, cu fum de la lemnul de fag.

Sofia este cel mai apreciat cascaval Delaco.

Cascavalul de la Delaco este suficient de moale pentru a fi extrem de usor de folosit la prepararea diverselor mancaruri si a aperitivelor.

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *