Barcute de legume cu branza si cascaval afumat - Woman2woman.ro


Barcute de legume cu branza si cascaval afumat

By on mai 15, 2013

mancare de post

Share Button

barcute de legumePentru un aperitiv haios si in ton cu vremea frumoasa de afara, poti opta pentru barcute de legume cu branza si cascaval afumat Delaco. Branza iti va aduce aportul de calciu necesar organismului, iar legumele vor aduce cateva vitamine si apa. In plus, acest aperitiv e gustos, arata bine pe orice platou si va aduce acel aer de vacanta pe care orice barcuta il reprezinta.

Autor: Mihaela Dinu

Ingrediete:

– crema de branza de la Delaco – Ceva fin cremos cu verdeata
– cascaval afumat Delaco
– rosii
– castraveti
– sunca feliata

Timp de preparare: 5 minute/bucata

Modalitate de preparare pentru barcute de legume cu branza si cascaval afumat:

Spala rosiile si taie-le pe jumatate. Scoate apoi miezul cu o lingura sau un cutit si umple jumatatile de rosii cu Ceva Fin cu verdeata de la Delaco. Daca folosesti si castraveti lungi pentru barcute, taie-i atat pe jumatate, cat si pe lungime. Apoi, de asemenea, scoate miezul si umple-i cu crema de branza Ceva Fin cu verdeata de la Delaco.

Taie cascavalul afumat felii, astfel incat sa obtii mai multe felii rotunde. Imparte fiecare felie in patru parti egale, prin taierea acesteia pe jumatate si apoi din nou pe jumatate. Dintr-o singura felie vei obtine, astfel, patru bucati de cascaval cu doua laturi drepte si una rotunjita. Acestea vor reprezenta panzele barcilor.

Barcutele de legume cu branza si cascaval afumat sunt usor de asamblat

In capatul fiecarei barcute prinde o panza din cascaval afumat Delaco, astfel incat panza sa fie cu asezata cu partea rotunda spre interioul barcii.

Apoi, savureaza-le, bucura-te de gustul lor delicios si fa-ti planuri de vacanta.

barcute de legume

Pofta buna!

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *