Luminita Cosleacara: Rochia potrivita pentru mireasa nonconformista - Woman2woman.ro


Luminita Cosleacara: Rochia potrivita pentru mireasa nonconformista

By on mai 29, 2015

mancare de post

Share Button

Esti o fire careia ii place sa iasa din tipare sau adopti in orice tinuta un stil propriu si nu iti gasesti rochia de mireasa potrivita stilului tau? Tot ceea ce trebuie sa faci e sa ceri sfatul unui profesionist sau sa urmaresti ceea ce iti propun marii designeri in domeniu.

Luminita Cosleacara

Foto: Luminita Cosleacara – designer

Autor: Roxana Chingaru

Luminita Cosleacara: Rochia potrivita pentru mireasa nonconformista

Despre rochia nonconformista (designerul Luminita Cosleacara): „Rochia de mireasa destinata unei mirese nonconformiste este o rochie care a iesit din tiparele traditionale, care urmeaza tendintele modei, creand sentimentul de libertate.”

Iata cateva propuneri:

Claire Pettibone, colectia Notre Dame

 

Daca iubesti Parisul cu tot ceea iti ofera el si esti o nonconformista convinsa, ai un motiv in plus sa alegi unul dintre nenumaratele modele de rochii de mireasa, propuse de renumitul designer de origine franceza, Claire Pettibone, in cadrul colectiei intitulate Notre Dame.

notredame_rochie-mireasa-luminita-cosleacara

Foto: Colectia Notre Dame, Claire Pettibone

Rochia este realizata dintr-o matase si un tul care se completeaza armonios prin doua nuante de bleu ciel. Rochia se remarca prin bretelele subtiri, manecile lungi in forma de clopot, nuantele de bleu si o broderie usor contrastanta in culori pamantii. Toate la un loc dau o senzualitate aparte rochiei.

Sarah Janks - Eden

Foto: Eden, colectia Glasshouse – Sarah Janks

Originar parca din secolul al XII-lea, acest model de rochie de mireasa pune accentul pe senzualitatea pe care o ofera spatele.  Sculptata frumos pe un tul de o nunata inchisa si de o broderie din aceeasi paleta de culori, incadreaza frumos aceasta parte a corpului.

Deoarece punctul de atractie al rochiei este spatele, partea din fata este usor conturata de o broderie care porneste de pe spate si se termina in decolteul in forma de V, tinand loc de colier. Floricelele brodate in nuante contrastante cu restul rochiei coboara frumos pe trena fluida, dand o pretiozitate aparte rochiei.

Luminita Cosleacara (designer): Rochia nonconformista este „o rochie care prin diferitele ei abordari reuseste sa defineasca un stil modern, neconventional.”

Sarah Janks – Eden, colectia Glasshouse

Designerul Sarah Janks vine cu o propunere care poate trece usor de la o rochie sofisticata la una nonconformista. Designerul american se joaca cu  matasea si texturile pentru a te putea ajuta sa afli cine esti in acel moment, pentru a te face increzatoare, unica.

Modelul Eden din cadrul colectiei Glasshouse foloseste dantela frantuzeasca, evidentiata pe umerii diafani, decolteul generous, in V, si completeaza in intregime rochia din matase mata. Stilul nonconformist este dat de suprapunerile asimetrice de tul, din partea de jos a rochiei.

Ava, colectia Nostalgia 2015 – Divine Atelier

 

Rochia Ava, din cadrul colectiei Nostalgia 2015, reprezinta o alegere perfecta pentru miresele care vor sa opteze pentru un designer roman.

Corsetul sexy, dantela pretioasa lucrata manual si fusta de dantela marginita de cascade de tul, dau o nota usor nonconformista si cu siguranta senzuala, conturand, in acelasi timp, profilul unei actrite din anii ’20.

E o rochie care iese din tipare si care confera stil si eleganta, dar si nonconformism celei care o poarta.

Ava-Divine-Luminita Cosleacara

Foto: Ava, din cadrul colectiei Nostalgia 2015

Maria Senvo – Rochia Rene, colectia Fifteen

 

O alta propunere usor nonconformista vine din partea designerului Maria Senvo.

Simpla, dar in acelasi timp nu chiar la indemana oricui, rochia de mireasa Rene, din cadrul colectiei Fifteen, realizata dintr-un sifon crepe care pica greu pe linia corpului creeaza o silueta remarcabila.

Partea din spate a corsetului e compusa doar din perle, facand acest model mai greu de purtat iar cea care o va alege trebuie sa fie indrazneata si  increzatoare.

Maria Senvo, Rene, colectia Fifteen

Foto: Maria Senvo, Rene, colectia Fifteen

Luminita Cosleacara: „Fiecare mireasa este unica iar rochia de mireasa trebuie sa reflecte stilul si personalitatea viitoarei mirese!”

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *