Milena Git (Answear.ro) - speaker la conferinta Femei de cariera - Woman2woman.ro


Milena Git (Answear.ro) – speaker la conferinta Femei de cariera

By on septembrie 12, 2018

mancare de post

Share Button

Cu o experienta in e-commerce si in digital marketing de peste 7 ani, pe Milena Git o poti gasi la ANSWEAR.RO ca Marketing Manager. Ca femeie de cariera Milena se descrie ca fiind o persoana asumata, deschisa la minte si care este foarte pasionata de ceea ce face. Apreciaza femeile puternice si care stiu ce isi doresc si lupta pentru a reusi din punct de vedere profesional.

 

Milena Git – un manager cu spirit de initiativa

Atunci cand vine vorba despre jobul ei de marketing manager, Milena Git spune despre ea ca este un manager cu spirit de initiativa si ii place sa gaseasca solutii si rezolvari la orice problema.

Ii place sa lucreze in echipa si ii trateaza cu respect pe toti colegii ei fata de care are o atitudine intelegatoare si multa empatie. Stie cat de important este suportul in cariera, asadar Milena le ofera acestora tot suportul ei pentru a-i ajuta sa realizeze proiectele. Totodata Milenei ii place compania oamenilor care o indeamna sa fie versiunea ei cea mai buna.

 

Vino sa o cunosti la a IX editie a conferintei “Femei de cariera”. Inscrie-te aici.

Cariera inseamna indeplinirea cu succes a tuturor cerintelor personale si sociale

Milena Git pune foarte mare accent pe ambitie atunci cand vine vorba despre o femeie de cariera. Considera ca cea mai mare provocare pentru o femei de cariera este sa indeplineasca cu succes toate cerintele din viata ei inclusiv cele personale, sa fie implicata in ceea ce face, sa fie capabila sa ia decizii, sa duca o viata sanatoasa si sa fie multumita de munca ei. Totodata sa aiba incredere in sine este un sfat pe care Milena l-a primit si de care tine cont in cariera ei.

 

A spus “da” schimbarilor din viata ei profesionala

Increderea in sine si deschiderea catre schimbare au ajutat-o pe Milena sa aiba curajul sa faca mai multe schimbari de-a lungul carierei. Comunicarea, gandirea critica si deschiderea catre feedback le considera necesare pentru un succes in cariera, indiferent de domeniu.

Multa munca si oportunitati de dezvoltare in cariera.

Atunci cand vorbeste despre cariera ei, Milena Git spune nu a avut parte de noroc, totul a depins de munca ei si de faptul ca a stiut sa isi identifice si valorifice oportunitatile.

Desi a ajuns intr-un punct inalt in cariera ei, nu doreste sa se opreasca aici. Munceste in continuare alaturi de echipa Answear Romania pentru a ajunge un top-of-mind brand in randul consumatorilor din Romania.

Daca doresti sa afli mai multe despre Milena Git ca femeie de afaceri, dar si despre ea ca persoana, poti citi acest interviu.

Afla cum sa reusesti in cariera de la Milena Git – speaker Conferinta Femei de Cariera

Pe Milena Git o poti gasi la Conferinta “Femei de Cariera” – editia a IX-a, ce va avea loc in Bucuresti. Aceasta conferinta despre leadership feminin se adreseaza tuturor femeilor care isi doresc sa obtina succes in viata profesionala, fie ca sunt angajate, fie ca sunt antreprenoare.

In cadrul conferintei vor fi mai multi speakeri dornici sa iti impartaseasca din experientele lor profesionale si iti vor oferi mai multe informatii pretioase despre leadership, antreprenoriat, branding personal si multe alte informatii utile si relevante pentru succesul in cariera.

Iti doresti sa participi si tu la acest eveniment? Nu trebuie decat sa te inscrii pe pagina conferintei, pe care o gasesti chiar aici.

 

Despre conferintele Woman2Woman.ro

Woman2Woman.ro organizeaza, incepand cu anul 2013, conferintele tematice menite sa ajute femeile sa evolueze si sa fie la curent cu domenii precum business, sanatate, parenting. Conferintele Woman2Woman.ro sunt dedicate cititoarelor noastre mai vechi sau mai noi si, in general, tuturor femeilor interesate de cariera, familie, sanatate si dezvoltare personala.

Evenimentul Femei de cariera- Leadership feminin din 4 octombrie 2018 este sustinut de sponsorul principal PIATRAONLINE, sponsorii secundari: All To Know, Answear Romania, Cupio si SEOmark.ro, dar si de partenerii media: Acasa.ro, Afaceri si leadership feminin, Business24, Comunicatedepresa.ro, LivePR, Fashion8, Mujer, Portal Management, PR2Advertising.ro, Profitinfo, RisCo, Ziare.com.

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *