Horoscop mai 2017 - Woman2woman.ro


Horoscop mai 2017

By on martie 8, 2017

mancare de post

Share Button

Mai 2017 este o luna in care va trebui sa echilibram balanta intre viata de familie si cariera, intre interior si exterior, intre pragmatic si spiritual! Este o permanenta jonglare intre elementele unei perechi de doua laturi ale vietii, aflate, in general, la poluri opuse. Mai multe detalii, insa, poti afla mai jos, in horoscopul lunii mai 2017 pentru fiecare zodie.

Horoscop mai 2017

Horoscop mai 2017

Horoscop mai 2017 – Berbec

In continuare apar solutii decisive pentru atingerea obiectivelor voastre si, pe masura ce va fixati telurile, se creeaza conditiile favorabile acestora. Reusita se datoreaza propriului efort, inteligentei si aptitudinilor voastre si nu depinde de nimic exterior.

Sunteti comandantul propriei nave si va atingeti toate telurile! Multe dintre obiectivele blocate acum se pun in miscare si cariera este foarte bine aspectata.

Daca exista dorinta si interes in ceea ce intreprindeti, sunteti bine sustinut astral pentru a reusi! Nu va vor lipsi banii, iar capacitatea voastra de a vinde si a comunica devine acum foarte importanta pentru cresterea finantelor.

Horoscop mai 2017 – Taur

Pentru voi este o luna foarte buna si prospera. Bucurati-va de ea! Vor aparea numeroase oportunitati financiare si banii nu vor lipsi.

Aveti farmec si carisma, sunteti atragatori si aratati foarte bine! Sentimentul de independenta personala este la cote maxime acum, la fel stima de sine si increderea in sine! Aveti curaj, va urmariti convingerile si nu va temeti sa le puneti in practica.

Veti avea si mult de lucru in aceasta luna, dar totul va merge exact asa cum va doriti si nu veti intampina piedici in ceea ce v-ati propus sa realizati! Vor aparea importante schimbari in cariera si e posibil sa castigati mai mult timp pentru familie si pentru voi insiva.

Horoscop mai 2017 – Gemeni

Voi nu faceti compromisuri si creati lucrurile exact asa cum va doriti! Sunteti bine sustinuti pentru actiuni indraznete fata de obiectivele propuse, asa ca nu ezitati sa treceti la fapte!

Este o perioada favorabila pentru a va crea un drum frumos in viata. Ritmul carierei este frenetic, dar sunteti suficient de ambitiosi si competitivi ca sa tineti pasul. Ba chiar va place! Va veti bucura de ajutor neasteptat de la prieteni.

Cu toate ca este o perioada plina de activitate pentru voi, sanatatea este foarte buna, aveti energie, magnetism si carisma mai mult ca niciodata! Viata sentimentala se imbunatateste cu fiecare zi.

Horoscop mai 2017 – Rac

Voi sunteti intr-un proces de invatare si de dezvoltare personala. Va trebui sa fiti mai adaptabili, prezenti si intuitivi pentru a putea actiona. Va bucurati de o sanatate buna, iar vitalitatea este crescuta si aveti un nivel ridicat de energie si hotarare. Lucruri care pareau imposibile, acum isi gasesc solutie. Viata sentimentala este mai fericita acum.

Finantele sunt bine aspectate toata luna si castigurile pot creste. Intuitia va poate salva de ani de munca grea si puteti avea sansa acum de a gasi solutii neasteptate si benefice pentru viitor.

Horoscop mai 2017 – Leu

Cariera este inca bine aspectata, asa ca sunteti, inca, pe val. Acesta este momentul pentru cresteri salariale si atingerea altor obiective indraznete in cariera.

Casa si familia vor trece o vreme pe planul secund si, daca apar probleme acolo, nu le veti putea rezolva acum. Acum aveti mai multa libertate si va trasati propriul curs in viata, stapaniti conditiile si, mai mult, va sta in putere sa le schimbati daca doriti. Atentie, insa, ca va trebui sa traiti cu aceste conditii si ele pot avea efecte pe care acum nu le intuiti. Construiti, deci, cu intelepciune!

Horoscop mai 2017 – Fecioara

Dupa data de 20, cariera va fi foarte bine aspectata. Intrati intr-o perioada benefica pentru a obtine cresterea salariului si a face progrese catre obiectivele de cariea propuse. Acasa si in familie vor fi probleme, dar succesul vostru in cariera ii va ajuta si pe ei.

Cariera se poate imbunatati prin activitati caritabile, actiuni sociale si de divertisment. Este bine sa profitati de oportunitatile educationale care se ivesc. Sunteti bine sustinuti de persoane mai in varsta, sefi, parinti si autoritati. Va veti bucura de onoruri si recunoastere.

Viata sentimentala este insa mai instabila decat luna trecuta si relatia actuala este greu incercata, fiind posibil sa nu reziste.

Horoscop mai 2017 – Balanta

Ambitiile sunt mai puternice decat in lunile din urma si inca jonglati cu timpul intre familie si cariera. Sanatatea se imbunatateste, dar sunt recomandate exercitiile fizice mai dure pentru cresterea tonusului muscular. Acordati mai multa atentie picioarelor si gleznelor. O cura de detoxifiere va da rezultate foarte bune acum!

Partenerul vostru pare a avea probleme de sanatate, dar veti reusi sa il sprijiniti. Unele proiecte financiare mari vor ramane in asteptare. Va puteti creste castigurile ajutandu-i pe altii sa prospere financiar, mai ales sotul sau partenerul de viata. Evitati cheltuielile si platiti-va din timp datoriile.

Horoscop mai 2017 – Scorpion

Chiar daca familia si casa sunt importante pentru voi, in aceasta perioada va trebui sa acordati mai multa atentie carierei. Este un moment in care va puteti pune in practica planurile si visele legate de cariera.

Va aflati intr-una dintre cele mai fericite si mai active perioada sociale ale anului. Bucurati-va, dar evitati impunerea exagerata a vointei si a dorintei de afirmare. Fiti ponderati in exprimare si in manifestari. Nu incercati sa fortati lucrurile sa se intample si lasati-le sa se desfasoare natural si sa vina totul de la sine. Mai mult se va realiza acum cu mai putin efort!

Romantismul este in aer, iar cei singuri vor cunoaste persoane care ii vor marca.

Horoscop mai 2017 – Sagetator

Voi va bucurati acum de popularitate si carisma. Cumva universul va sustine pentru a face fata activitatilor sociale abundente. Viata sentimentala se imbunatateste considerabil si aspectele stresante dispar, relatia devenind din ce in ce mai armonioasa.

Pentru cei singuri, pana pe data de 12, vor aparea oportunitati in dragoste de la petreceri, cluburi sau locuri de divertisment, iar dupa aceasta data, ele vor aparea de la serviciu. Abundenta acestor oportunitati chiar va va bulversa.

Daca va apucati de renovari si redecorari, sa stiti ca sunteti bine sustinuti acum, avand idei foarte originale si inedite!

Horoscop mai 2017 – Capricorn

La fel ca si luna trecuta, acum fie va adaptati la conditiile existente, fie creati altele noi, benefice! Nu prea va fi nevoie sa faceti compromisuri.

Cariera inca este importanta, iar casa si familia par a trece pe planul secund. Pastrarea armoniei si intelegerii cu membrii familiei este acum mai dificila, ei parand a fi acum mai rebeli ca niciodata.

Sanatatea este mult mai buna acum si orice demers realizat spre un stil de viata mai sanatos va da rezultate cat se poate de benefice!

Horoscop mai 2017 – Varsator

Chiar daca nu sunteti dependenti de cei din jur, succesul vostru va veni din utilizarea abilitatilor sociale, mai mult decat din actiunile directe. Initiativa personala este mai putin importanta si chiar mai dificil de realizat. Este un moment in care va puteti bucura sau suferi de pe urma conditiilor create in ultimele luni. Acum culegeti roadele!

Este o perioada in care va fi nevoie sa va adaptati conditiilor si sa acceptati ceea ce se intampla. Finantele nu sunt foarte bine aspectate in aceasta luna si vor aparea tendinte contradictorii, asa ca se recomanda mare prudenta in investitii si cheltuieli.

Horoscop mai 2017 – Pesti

Este un moment in care va fi necesar sa va ocupati de problemele emotionale si familiale, lasand cariera pe planul secund. Tinand cont de faptul ca multe din problemele din cariera au nevoie de timp pentru a se rezolva, fiind acolo multe proiecte in asteptare, va puteti gasi echilibrul si armonia prin a va dedica timpul si interesul familiei si prietenilor.

Acum puteti, insa, sa visati si sa faceti planuri pentru cariera voastra. Va veni curand si timpul potrivit pentru a actiona. Finantele sunt bine aspectate si banii nu vor lipsi.

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *