Cum putem descifra comportamentul barbatilor - Woman2woman.ro


Cum putem descifra comportamentul barbatilor

By on februarie 5, 2015

mancare de post

Share Button

De ce este distant? Ma place sau nu? Nu stim niciodata ce gandesc barbatii despre noi si este destul de greu sa descifram misterul pentru a sti ce intentii au, dar putem incerca sa intelegem catusi de putin, fiind atente la gesturile inconstiente.

Autor: Claudia Ilies

intalnire cuplu theurbandater.com

Foto: theurbandater.com

 

Daca sunteti la inceput, primele impresii conteaza foarte mult iar expresiile si gesturile il pot trada, dezvaluindu-ti ce ganduri are:

Daca inclina capul atunci cand iti vorbeste inseamna ca te apreciaza si ca este interesat de tine.

Daca observi ca i se dilata narile si ochii este semn bun: este intrigat si are chef sa te cucereasca, pentru ca te gaseste atragatoare!

Zambetul lui poate fi interpretat in diferite moduri: poate fi un zambet satisfacut sau interesat, dar descifrarea poate fi dificila, intrucat are legatura cu personalitatea fiecaruia. Rezervat sau seducator ? Zambetul iti va spune daca vrea sa iti para dragut sau seducator.

Cand intorci capul, il surprinzi privindu-te. Daca este timid, isi va retrage privirea, lasand sa creada ca nimic nu s-a intamplat. Daca este sigur pe el, te va privi direct in ochi si iti va zambi cand a observat ca l-ai remarcat.

Fii atenta la mainile lui: Si le infunda adanc in buzunarele de la pantaloni sau si le aseaza cu mandrie pe solduri? In ambele situatii vrea sa iti atraga atentia asupra acestor parti ale corpului si sa te convinga ca este puternic si viril.

Nu te lasa influentata de gesturi. Cateodata trebuie sa iti asculti instinctele: daca simti ca te place, atunci inseamna ca asa este.

Acorda atentie contactului fizic: daca incearca sa iti atinga mainile sau umerii, asta trebuie sa iti spuna ca el vrea sa stabileasca o apropiere fizica, in mod inconstient.

Daca te atinge pe spate, incercand sa te ghideze prin multime, inseamna ca isi manifesta dorinta de a te proteja.

Gesticuleaza mult: un barbat care vrea sa se exprime, aflandu-se in faza de seductie, se agita mult. Da din maini, isi trece degetele prin par, incercand sa si-l rearanjeze cand nu esti atenta, pentru ca vrea sa fie prezentabil in fata ta.

Inceputurile unei relatii sunt mereu complicate. Nu stii ce sa crezi despre adevaratele lui intentii, in ceea ce te priveste. Sa incercam sa le descifram :

Ai simtit ca este important sa te prezinte prietenilor lui? Inseamna ca te vrea in viata lui.

Ti-a spus cumva ca ‘’cu tine este altceva’’? Este clar ca intentiile ii sunt cat se poate de serioase.

Observa-i comportamentul atunci cand se intalneste cu alte femei : daca ti se pare ca te trateaza asemanator, nu este semn bun, nu esti atat de importanta pentru el. Daca adopta un comportament seducator cu toate femeile, stai departe!

Ai observat ca vocea lui devine mai blanda cand iti vorbeste? Inseamna ca este incantat si tulburat de prezenta ta, adica e clar ca te place.

Daca nu iti raspunde la telefoane si iti transmite putine mesaje, oricat de ocupat ar fi, este ciudat… Probabil ca nu este foarte interesat.

Daca prefera sa iti ofere un buchet de trandafiri, acesta este semn de relatie stabila. Cu atat mai mult daca trandafirii sunt albi sau rosii.

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *