Participa la concurs si castiga un premiu oferit de Farmaciile Belladonna - Woman2woman.ro


Participa la concurs si castiga un premiu oferit de Farmaciile Belladonna

By on ianuarie 6, 2015

mancare de post

Share Button

Participa la concurs si castiga un premiu constand intr-un pachet de produse, oferit de Farmaciile Belladonna. Premiul contine: un pachet de servetele umede cu 20 de bucati, un pachet Blomme-servetele umede antibacteriene cu 15 bucati, un gel antibacterian grapefruit de 80ml, o brosura Natessance, o brosura Jonzac si o brosura Blomme.

Castiga premiul oferit de Farmaciile Belladonna

Belladonna sigla rosu

Care sunt principalele avantaje pe care ti le ofera Farmaciile Belladonna?

Cum participi:

Inscrie-te la concurs urmand cei 3 pasi de mai jos:

PASUL 1 – Da like paginii de Facebook a Woman2Woman.ro: http://www.facebook.com/Woman2Woman.ro (daca nu ai facut-o deja)

PASUL 2 – Da like paginii de Facebook a Farmaciilor Belladonna aici

PASUL 3 – Raspunde la intrebarea “Care sunt principalele avantaje pe care ti le ofera Farmaciile Belladonna?” printr-un comentariu la acest articol.

Participare:

Perioada in care poti participa este 6 ianuarie – 6 februarie 2015.

Participanta cu cel mai interesant raspuns va castiga premiul constand in produse oferite de Farmaciile Belladonna : un pachet de servetele umede cu 20 de bucati, un pachet Blomme-servetele umede antibacteriene cu 15 bucati, un gel antibacterian grapefruit de 80ml, o brosura Natessance, o brosura Jonzac si o brosura Blomme.

Castigatoarea va fi anuntata in pagina de concurs, printr-un comentariu la acest articol, pe pagina de facebook a Woman2Woman.ro, dar si pe adresa de e-mail pana la data de 15 februarie 2015.

Prin inscrierea la acest concurs, participantii sunt de acord ca datele furnizate la inregistrare sa fie procesate si utilizate de catre Woman2Woman.ro la trimiterea de noutati, oferte si promotii.

*Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa respecte cerintele

**Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa specifice datele exacte, valide si reale la logarea pentru postarea comentariului: nume si adresa de e-mail (aceeasi adresa de e-mail folosita la abonarea pentru newsletter-ul Woman2Woman.ro). Castigatorii vor fi contactati prin e-mail si vor primi pe adresa de e-mail furnizata la logare/abonare instructiunile necesare pentru a putea intra in posesia premiului castigat.

***Participantii cu raspunsuri copiate sau postate anterior pe alte site-uri pot fi descalificati.

****Castigatorii trebuie sa raspunda la mail-ul de anuntare a castigarii premiului in maxim 48 de ore de la data trimiterii acestuia. In caz contrar, pot pierde dreptul de a castiga premiul, acesta revenind unui alt participant.

Share Button

131 Comments

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *