Tricotajele, mereu la moda - Woman2woman.ro


Tricotajele, mereu la moda

By on februarie 10, 2014

mancare de post

Share Button

tricotajele kurtmannTricotajele sunt perfecte pentru sezonul rece. Sunt usor de purtat, nu se sifoneaza si ne feresc de frigul de afara. In plus, sunt printre putinele materiale care au reusit sa se mentina in top, indiferent de sezon. La Kurtmann.ro vei gasi tricotaje colorate, in diverse forme si modele, perfecte pentru noi toti.

Autor: Mihaela Dinu

Iata cateva modalitati in care poti purta tricotajele:

Pulover sau jerseu

Puloverul este cea mai intalnita varianta de a purta tricotajele. Acesta a evoluat, insa, de-a lungul timpului, si s-a adaptat la stilul aflat in voga in fiecare moment. Supradimensionat sau cu nasturi, alb-negru sau colorant, este perfect pentru intalnirile cu prietenele, plimbare in parc sau chiar si la birou.

tricotajele pulovere kurtmann

Caciula

Nimic nu e mai usor de purtat in zilele friguroase decat o caciula tricotata. Se muleaza perfect si pastreaza constanta temperatura corpului. Se stie ca aproape 70% din caldura se elimina prin intermediul zonei capului, astfel ca o caciula e nelipsita in cazul temperaturilor scazute de afara. Poti opta pentru caciuli tricotate in culori uni sau in combinatii aprinse, care sa iti inveseleasca tinuta. Pana la urma, caciula nu e doar un obiect de imbracaminte, ci si un accesoriu de baza in anotimpul rece.

caciuli tricotaje kurtmann

Jambiere

jambiere tricotaje kurtmannSi in miezul iernii poti purta ghetele preferate impreuna cu skinny jeans sau poti practica un sport in aer liber, imbracata in colanti si purtand adidasi. Pentru a te proteja de frig, insa, poti opta pentru o pereche de jambiere tricotate, care sa iti asigure o temperatura optima in zona gambelor.

Manusile si fularul

Manusile sunt esentiale iarna, atunci cand frigul iti poate usca pielea mainilor. Iar cea mai comoda varianta este sa porti manusi colorate, pe care sa le asortezi cu restul tinutei. Acestea pot reprezenta si o pata de culoare in cazul in care hainele pe care le porti sunt terne. Fularul face parte si el din echipamentul de iarna obligatoriu si iti ofera o multime de posibilitati de a-ti accesoriza tinuta. De la culoare, forma si pana la modul de a-l purta, fularul este un accesoriu versatil, pe care il poti adapta cu usurinta stilului tau.

manusi fulare tricotajele kurtmann

Fusta si rochia

Tricotajele sunt folosite cu succes si pentru exprimarea feminitatii. Si ce poate fi mai feminin daca nu o rochie care sa urmeze linia corpului sau o fusta care sa iti puna in valoare picioarele? In varianta tricotata, aceste articole de imbracaminte sunt potrivite pentru zilele reci si pot fi combinate cu cizme inalte, dresuri groase si geaca de iarna sau pardesiu. Cine spune ca nu poti fi feminine iarna?

rochii fuste tricotajele kurtmann

Gaseste pe Kurtmann.ro tricotajele potrivite pentru silueta ta. Vezi toate produsele aici.

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *