Portret de vedeta: Anca Turcasiu - partea II - Woman2woman.ro


Portret de vedeta: Anca Turcasiu – partea II

By on decembrie 10, 2013

mancare de post

Share Button

Anca Turcasiu a vrut sa isi schimbe numele si nu si-a dorit niciodata sa devina cantareata. Insa viata i-a rezervat surprize si, chiar daca i-a indeplinit dorintele, a facut-o intr-un alt mod decat si-ar fi imaginat. Anca Turcasiu e o persoana optimista, care stie ca zambetul face minuni atat asupra starii ei de spirit, cat si in relatiile cu ceilalti. Zambeste, ii place sa traiasca frumos si incearca sa ii invete si pe ceilalti din experientele traite de ea.

Autor: Mihaela Dinu

Anca Turcasiu

Anca Turcasiu: „Ai grija ce iti doresti!”

Si-a dorit mereu sa o cheme Georgescu si ii era rusine cu numele Turcasiu, pentru ca vine de la turca, jocul pe care il jucau bunicii nostri. Isi propusese ca la 18 ani voia sa isi schimbe numele, insa a ajuns cunoscuta cu numele Turcasiu si, astfel, nu l-a mai schimbat.

„La 16 ani m-am lansat, m-a aruncat furtuna in meseria asta fara sa imi doresc, numele meu a devenit cunoscut si la 18 ani era ciudat sa il mai schimb, pentru ca devenisem deja cunoscuta.

Cum credeti ca ma cheama in buletin? Georgescu! Anca Mihaela Georgescu.”

Vara o putem gasi la Majestic, in Mamaia, unde, in fiecare vara, seara de seara, are spectacole pe care le sustine si ca entertainer, cu concursuri, jocuri.

Cat conteaza norocul in viata si in cariera?

„E adevarat ca e foarte important sa fii norocos, daca vrei sa spui asa, dar poti sa fii un om nefericit si nenorocos toata viata din cauza ta, spunandu-ti ca totul este o mizerie, spunandu-ti ca Romania este o tara mizerabila, ca totul e gri, ca toata lumea e nu stiu ca cum, ca e toata lumea stramba.

Daca incepi sa vezi putin partea buna a lucrurilor si sa cauti ceva in partea buna a lucrurilor, sa duci discutia spre un lucru pozitiv in absolut orice, toata lumea se insenineaza.”

Anca Turcasiu: „Un prim noroc l-am avut pentru ca am trait.”

anca turcasiu si sotulAnca Turcasiu a avut noroc la nastere

„Sunt nascuta la 7 luni, hemoragie puternica, placenta previa. Moare si mama si copilul daca nu se actioneaza urgent. Doctorul a venit in 10 minute, a intrat in sala, a pus aparatele pe burta ei si a spus: Copilul a murit, niciun fel de semn vital. Salvati mama!

M-au scos sa ma duca spre galeata, daca pot sa ma exprim asa, si in drumul acela, zborul acela, am tipat. Un prim noroc l-am avut pentru ca am trait.”

Compromisuri?

„Vizavi de compromisuri, tin minte ca extraordinar de multi barbati din jurul meu si din meseria mea au incercat sa faca pasul acela.” Anca a gasit, insa, modalitatea prin care sa scape din astfel de situatii. Cerea voie sa dea un telefon si il suna pe tatal sau, care, in 10 minute, venea sa o ia.

Tin minte ca il sunam pe tata: “Vino sa ma iei!”. Venea tata, suna la usa:”Fiica mea e cumva la dumneavoastra?”

„Poate nici nu am avansat suficient in cariera facand lucrul asta, dar mi-a fost mai confortabil asa. Putin si bun, treapta cu treapta. Usor, tenace… e stilul meu.”

Foto dreapta: ancaturcasiu.ro

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *