Horoscop Berbec 2013: deveniti un familist convins - Woman2woman.ro


Horoscop Berbec 2013: deveniti un familist convins

By on noiembrie 10, 2012

mancare de post

Share Button

Cine are noroc in dragoste nu are la fel de mult noroc si la bani, spune o vorba de demult. Ea se aplica, partial, la Berbec, pe parcursul anului 2013. Afacerile nu mai merg la fel de bine ca in anii anteriori si va fi nevoie de mai multa munca pentru a castiga aceleasi sume de bani ca in trecut. In schimb, totul merge bine acasa, iar relatiile cu cei dragi isi dovedesc soliditatea. Familia si rudele sunt mereu aproape, atat la modul propriu, fizic, cat si la figurat, dovedindu-i nativului Berbec dragostea si aprecierea pe care i le poarta.

Asadar, in ceea ce priveste iubirea si relatiile in general, Berbecii vor avea parte de multe bucurii, alaturi de cei dragi. Acest lucru este valabil pentru acei nativi care si-au intemeiat deja o familie si care sunt implicati intr-o relatie serioasa si durabila. Pentru cei inca singuri, vestile sunt doar partial bune: mai e putin pana la aparitia marii iubiri – eveniment care e foarte probabil sa se petreaca pe parcursul lui 2014.

Familia reprezinta un sprijin permanent, locul in care nativii se simt cel mai bine, iar rudele apropiate sunt persoanele in care poate avea cea mai mare incredere. Pentru Berbecii tineri, parintii vor reprezenta in permanenta un sprijin de nadejde. Pentru Berbecii maturi, care deja si-au format propria familie, cu un partener de viata si, eventual, si copii, parintii raman in continuare importanti, dar aspectele bune ale acestui aspect astral se revarsa asupra relatiilor cu rudele in general, indiferent daca e vorba de veri, cumnati, matusi, unchi si asa mai departe.

Comunicarea cu prietenii decurge si ea excelent, mai ales in prima parte a anului.

In ceea ce priveste banii si profesia, Berbecul este influentat de tranzitul lui Saturn prin semnul Scorpionului. Acesta aduce o serie de obstacole, probleme si amanari in ceea ce priveste afacerile si diversele surse suplimentare de venit, in afara de salariu. Nici macar sanse de mosteniri nu prea exista, iar jocurile de noroc nu vor aduce norocul asteptat. Intr-o astfel de conjunctura astrala, nativul Berbec trebuie sa se concentreze pe activitatea de la serviciu si sa depuna eforturi in special pentru a-si intari pozitia profesionala si, in acelasi timp, salariul – cea mai importanta sursa de venit, in acest an.

Pe de alta parte, Pluton tranziteaza in continuare semnul Capricornului, sporind ambitiile Berbecului pe plan profesional. In efortul sau continuu de a obtine o pozitie sociala cat mai inalta, nu este deloc exclus ca Berbecul sa fie tentat, adeseori, sa faca schimbari radicale. Desi tentatiile in aceasta directie sunt importante, graba nu e nicidecum recomandata. Dimpotriva, in acest an – in care am vazut ca singura sursa consistenta de venit este tocmai salariul – ar fi o greseala ca slujba sa fie pusa in pericol, mai ales daca nu exista nicio garantie in ceea ce priveste urmatoarea alegere.

 

Horoscop 2013 oferit de site-ul de astrologie si horoscop Club Mistic

 

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *