Leadership feminin – urmeaza cursul desfasurat in perioada 27-30 iulie - Woman2woman.ro


Leadership feminin – urmeaza cursul desfasurat in perioada 27-30 iulie

By on July 14, 2020

mancare de post

Share Button

Daca te intrebi ce este leadershipul feminin si cum se traduce el in viata reala, poti afla detalii la cursul organizat de Fundatia Calea Victoriei (detalii gasesti aici). In cadrul cursului vei afla detalii despre viata a cinci femei care s-au impus si, acelasi timp, despre cinci stiluri de leadership.

La acest curs de vara cercetam povestile de viata a cinci femei-lider. Fiecare dintre ele a avut si a manifestat un alt fel de leadership. Contextul vietii lor, oamenii care le-au inconjurat, timpurile in care au trait, rolurile pe care le-au jucat, toate au influentat stilul lor de leadership.

Cine sunt femeile – lider despre care se va discuta in cadrul cursului? Elisabeta I a Angliei, Michelle Obama, Margaret Graham – the Washington Post, Regina Maria a Romaniei, Regina Ana a Romaniei.

Care au fost cele mai mari provocari cu care s-au confruntat? Au fost vreodata infrante? Au fost coplesite? Au fost neintelese sau au fost sustinute de partener? Povestile lor sunt lectii de leadership care ne pot inspira, indiferent de rolul pe care il avem in politica, societate sau comunitate.

Vorbim despre si analizam diferite stiluri de leadership feminin de-a lungul secolelor: Manipulator, Inspirational/ Motivational, Socio-Educational, Unificator/ Mediator, Altruist. Invatam strategii importante de comunicare pentru femeile ce au rol de leader.

Aflam povestea fiecareia dintre cele cinci personalitati si analizam diferentele dintre tipurile de leadership feminin prezentate. Observam ce tip de leadership i se potriveste mai bine fiecarui participant. In final, cream propria strategie de comunicare si definim viziunea personala de leadership feminin, in propria comunitate.

Cursul va avea loc online. Intalnirile au loc zilnic: luni 27, marti 28, miercuri 29, joi 30 iulie, de la 19.00-21.00. Participa si tu! Detalii gasesti aici.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *