Google lanseaza un nou update la cea mai buna aplicatie de control parental: Family Link - Woman2woman.ro


Google lanseaza un nou update la cea mai buna aplicatie de control parental: Family Link

By on October 9, 2019

mancare de post

Share Button

Google a anuntat zilele acestea o noua versiune pentru aplicatia de control parental Family Link: o aplicatie care te ajuta sa gestionezi treburile familiei si sa ai control asupra copiilor tai, prin intermediul telefonului.

Google lanseaza un nou update la cea mai buna aplicatie de control parental: Family Link

Google lanseaza un nou update la cea mai buna aplicatie de control parental: Family Link

Daca in familia ta si tu si sotul lucrati, acest programel va fi o reala consolare. Vei putea detine controlul asupra a ceea ce fac copii pe telefon, atat timp cat gadget-ul se afla la ei, prin intermediul Google.

Noua aplicatie  vine cu o multime de facilitati pentru parinti. Veti putea sa limitati acum timpul pe aplicatii specifice, lasand copilul sa foloseasca telefonul doar in modul constructiv: sa va sune, sa acceseze internetul pentru programe educative etc. fiind limitat la jocuri, YouTube sau alte aplicatii care ii pot rapi timpul in timpul orelor de curs.

 

Care sunt noile avantaje ale aplicatiei de control parental Family Link?

Care este principalul avantaj al acestei noi functii? Vei putea alege numele copilului din aplicatie si il vei limita pe aplicatii precum: jocurile, YouTube-ul, insa nu va trebui sa-i limitezi timpul per ansamblu pe device, asa incat el sa te poata contacta in continuare, sa poata folos in continuare GPS-ul si alte functii importante, insa pur si simplu sa nu poata petrece mai mult timp jucandu-se, decat i-ai alocat tu in aplicatie.

Functiile extrem de avansate au fost anuntate pentru prima data in cadrul conferintei de dezvoltare I / O a departamentului Google din primavara acestui an si ajuta la transformarea Family Link intr-o solutie de control parental mai completa si mult mai facila. 

 

Care sunt parerile parintilor cu privire la aceasta aplicatie?

Desi cel mai simplu mod de a gestiona timpul petrecut de copilul tau in fata ecranului este sa nu ii oferi deloc acces la un dispozitiv in primul rand, parintii realizeaza ca aceasta solutie nu e tocmai cea mai potrivita. S-ar putea ca al tau copil sa aiba nevoie de telefon pentru a te suna sa te anunte de o posibila retinere la scoala sau cu privire la o schimbare de program. Sau poate ca va pati ceva si va avea nevoie de ajutor rapid. In plus, telefonul poate fi folosit pentru GPS, pentru a se ghida. Astfel ca orice copil trebuie sa aiba acces la un dispozitiv. Insa trebuie sa invete sa il foloseasca intr-un mod productiv. Tocmai de aceea exista aplicatia de control parental Family Link.

In calitate de parinti, trebuie sa-i invatam pe copiii nostri sa navigheze prin viata – si asta inseamna ca trebuie sa le aratam cum sa stabileasca o relatie sanatoasa, fara dependenta, cu tehnologia.

Anumite aplicatii de pe telefon ingreuneaza acest lucru, deoarece au fost concepute in mod intentionat pentru a ne fura atentia pentru perioade indelungate de timp. Acum, cu ajutorul Family Link putem limita accesul copiilor fix pe acele aplicatii, lasandu-le in acelasi timp telefonul la indemana.

Astfel, ei se vor putea bucura zilnic atat de experiente colorate si de aventuri in lumea reala, in lumea in care vor interactiona si relationa cu ceilalti, dar vor avea la indemana si avantajele tehnologiei si ale unei aplicatii de ultima generatie, care ii pot pune in cel mai scurt timp in legatura cu parintii, daca au nevoie de ajutor.

 

De unde poti descarca aplicatia Family Link?

Family Link este o aplicatie potrivita pentru Android 10 sau pentru o varianta superioara, fiind disponibila in Google Play. De asemenea, pe iOS poate fi gasita in magazinul de aplicatii specifice. Pentru inceput, cand va fi descarcata, aplicatia va avea nevoie de setare din partea parintilor.

Veti putea configura membrii familiei, setarile pentru accesibilitate, aplicatii, functii specifice pentru fiecare membru si va trebui sa completati cateva formulare, pentru a crea si personaliza aplicatia fix pe programul vostru familial. Odata setata, aplicatia va va oferi zilnic notificari si sfaturi despre cum puteti imbunatati atat controlul parental, cat si relatia de familie si partea de gestiune a familiei voastre. 

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *