De Valentine’s Day, ofera-i barbatului tau cadoul perfect - Woman2woman.ro


De Valentine’s Day, ofera-i barbatului tau cadoul perfect

By on February 7, 2012
Share Button

Gilette_packCat de dificil a fost pana acum  sa gasesti cadoul potrivit de Sf. Valentin pentru el? Anul acesta te ajuta Gillette! Ofera cel mai avansat aparat de ras de la Gillette, pe care il gasesti in pachetele special create pentru sarbatori. De Valentine’s Day iubitul tau te duce intr-un weekend romantic? Gillette a pregatit pachetul ProGlide Travel, potrivit si pentru el, dar si pentru tine. 

Iarna aceasta, combina experienta personala legata de ce isi doreste barbatul tau cu experienta Gillette in materie de ingrijire personala a barbatilor si ofera-i posibilitatea de a arata si a se simti cat mai bine cu setul de produse Gillette ProGlide.

Poti opta pentru pachetul de Sarbatori ProGlide Perfect Shave care include cel mai avansat aparat de ras de la Gillette, in versiunea Power, cu vibratii, gelul de barbierit Gillette Fusion ProGlide (75 ml) si balsamul hidratant 3 in1 ProGlide Balm (50 ml).

Pachetul ProGlide Travel contine un aparat de ras ProGlide manual, 3 rezerve de lame, un gel de ras Gillette Proglide (75 ml), un deodorant Gillette (35 ml) si o geanta de voiaj pentru cosmetice.

De acum inainte, barbieritul va atinge o noua dimensiune cu ajutorul celui mai avansat aparat de ras de la Gillette si a celor doua produse de ingrijire care vin sa completeze actiunea acestuia: gelul Gillette Fusion ProGlide, care pregateste pielea si asigura un ras cat mai confortabil, si balsamul dupa ras ProGlide Balm 3in1 care  hidrateaza, calmeaza si protejeaza pielea intr-un singur pas.

Toate produsele Gillette Fusion ProGlide si Gillette PRO au fost create din dorinta de a asigura barbatilor ce e mai bun pentru ingrijirea pielii, fiind cadoul pentru barbati de care se bucura atat barbatii, cat si  femeile. Astfel, femeile pot fi sigure ca le ofera barbatilor lor cel mai avansat aparat de ras de la Gillette pentru un cadou perfect de Sf. Valentin. Un cadou ce le indeplineste barbatilor cea mai importanta cerinta in materie de ras: alunecare fara efort si un grad inalt de confort.

Sursa: PR

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *