Concurs: Cum arata o farfurie sanatoasa - Woman2woman.ro


Concurs: Cum arata o farfurie sanatoasa

By on August 14, 2020

mancare de post

Share Button

Woman2Woman.ro si Fundatia Calea Victoriei te invita la Concurs! Participa si castiga un loc la “Atelierul online de nutritie – Cum ne hranim sanatos?”, sustinut de Elena Tanase, medic si trainer al Fundatiei Calea Victoriei. Cursul are loc online, in perioada 28 septembrie – 26 octombrie 2020.

Participa si poti castiga PREMIUL! Detalii gasesti mai jos.

Despre Fundatia Calea Victoriei:

Fundaţia Calea Victoriei 2007 este o institutie culturala independenta care organizeaza o mare varietate de cursuri si evenimente interactive in domenii umaniste si culturale, pentru tineri si adulti. De 12 ani inspira prin arte si cultura si sustine tinerii talentati. 

Premiu: o participare la Atelierul online de nutritie – Cum ne hranim sanatos? (28 septembrie – 26 octombrie 2020)

 

Cum participi:

Intra pe canalul de youtube Retetele Monei, alege reteta care ti se pare ca reprezinta cel mai bine ideea de “farfurie sanatoasa” si lasa un comentariu la aceasta reteta de pe youtube in care sa spui in ce context ai servi aceasta mancare si de ce o consideri o mancare sanatoasa.

Dupa ce lasi raspunsul tau la reteta de pe youtube nu uita sa ii dai si like si sa te abonezi la canalul Retetele Monei.

 

Participare:

Perioada in care poti participa este 14 – 31 august 2020.

 

Participantul cu cel mai interesant raspuns va castiga premiul oferit de Fundatia Calea Victoriei.

Castigatorul va fi anuntat in pagina de concurs, printr-un comentariu la acest articol de pe site-ul Woman2Woman.ro, pe pagina de facebook a Woman2Woman.ro si pe adresa de e-mail, pana la data de 3 septembrie 2020.

Prin inscrierea la acest concurs, participantii sunt de acord ca datele furnizate la inregistrare sa fie procesate si utilizate de catre Woman2Woman.ro si sponsorul acestui concurs la trimiterea de noutati, oferte si promotii.

*Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa respecte cerintele

**Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa specifice datele exacte, valide si reale la postarea comentariului: nume si adresa de e-mail (aceeasi adresa de e-mail va fi folosita la abonarea automata la newsletter-ul Woman2Woman.ro). Castigatorii vor fi contactati prin e-mail si vor primi pe adresa de e-mail furnizata la logare/abonare/postarea comentariului instructiunile necesare pentru a putea intra in posesia premiului castigat.

***Participantii cu raspunsuri copiate sau postate anterior pe alte site-uri pot fi descalificati.

****Castigatorii trebuie sa raspunda la mail-ul de anuntare a castigarii premiului in maxim 24 de ore de la data trimiterii acestuia. In caz contrar, pot pierde dreptul de a castiga premiul, acesta revenind unui alt participant.

Share Button

One Comment

  1. Mihaela Dinu

    September 1, 2020 at 5:13 pm

    Va multumim tuturor pentru participarea la concurs. Castigatoarea este Iustina Asandei si mai jos e raspunsul castigator.

    “Mi se pare o farfurie foarte sănatoasă și completă pentru ca este hranitoare, gustoasă, sățioasă, din ingrediente naturale, mai ales ca este si fara zahar – il face potrivit si pentru un diabetic, iar designul este foarte arătos. Este un meniu perfect pentru o zi de naștere a unui copil (diabetic și nu numai) cu prietenii lui.”

    Rugam castigatoarea concursului sa ne scrie pe office@woman2woman.ro pentru a-i putea trimite toate detaliile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *