Cadouri de poveste cu design romanesc pentru colegele de birou - Woman2woman.ro


mancare de post

Cadouri de poveste cu design romanesc pentru colegele de birou

By on October 1, 2019
Share Button

Pentru ca cea mai mare partea a timpului o petrecem la birou putem spune ca este locul in care formam prietenii cu persoanele cu care interactionam in fiecare zi. Indiferent daca este vorba despre o aniversare sau pur si simplu vrei sa faci un gest dragut, cadourile pentru colegele de munca ar trebui sa fie originale si inspirate din ceea ce le place lor cel mai mult.

Cadouri de poveste cu design romanesc pentru colegele de birou

Photo credit: Ramona Constantinescu

Daca vrei si tu sa faci cadouri colegelor de munca, insa nu stii catre ce sa te indrepti, cei de la Art&Craft au o colectie impresionanta de obiecte cu design romanesc, ideale pentru a fi daruite persoanelor dragi. Pe site-ul lor gasesti o gama larga de produse de inspiratie romaneasca, fabricate dupa concepte ale designerilor romani. Prin intermediul lor vei gasi produse unice, pe care nu le vei gasi in nici un alt magazin. Totodata sunt un cadou ideal si pentru colegele care nu sunt din aceasta tara, drept un suvenir inedit.

Produsele pe care le poti gasi in colectia “Once upon a time in Romania”

Misiunea celor de la Art&Craft este aceea de a promova Romania contemporana prin intermediului produselor de inspiratie romaneasca. Colectia “Once upon a time in Romania” este inspirata din povestirile si basmele copilariei fiecareia dintre noi, cu Feti Frumosi si Ilene Cosanzene. Astfel, fiecare produs are o poveste care ne duce cu gandul la lumea basmelor, fiind ideale nu numai pentru copii, ci pentru orice varsta.

Produse pe care le poti gasi in aceasta colectie: cana, cutie de pranz, tricou, portofel pentru documente, pix, cutie de bijuterii, set de notite, portfard, batoane de ciocolata si multe altele, toate frumos colorate si atragatoare. Alege un produs din aceasta colectie pentru ca are un caracter vesel, jucaus, aventuros si optimist. Indiferent de personalitatea persoanei, in aceasta colectie vei gasi un produs potrivit care sa ii fie util sau de care sa se bucure in fiecare zi la locul de munca.

Cadouri de poveste cu design romanesc pentru colegele de birou

Cadouri de poveste cu design romanesc pentru colegele de birou

Ce alte cadouri inedite poti gasi pentru colegele tale

Art&Craft este o sursa de inspiratie excelenta pentru momentele in care vrei sa faci un cadou original si surprinzator pentru colegele tale. Pe langa colectia “Once upon a time in Romania” acestia mai au si alte colectii care respecta valorile romanesti si sunt pline de inspiratie si creativitate. De exemplu, colectia Kisses from Transylvania cuprinde produse sofisticate si romantice. Este o marca orientata spre adulti pentru ca are produse precum geanta de umar, praline cu martipan, pachet cu jurnal si stilou sau set espresso.

Alte produse disponibile pe site, care pot fi daruite, cuprind: obiecte vestimentare, obiecte din lemn si impletituri, obiecte decorative, produse din ceramica si lut, dar si o gama de produse food, precum: biscuiti, ciocolata, turta dulce, prajturi sau dulceata, produse care pot indulci ziua unei colege de munca.

Cadouri de poveste cu design romanesc pentru colegele de birou

Cadouri de poveste cu design romanesc pentru colegele de birou

Despre Art&Craft

Art&Craft este un brand cu produse autentice, care a luat nastere in anul 2003 si in prezent are magazine in aproape toate aeroporturile din Romania (Otopeni, Sibiu, Targu-Mures, Constanta, Craiova, Timisoara, Iasi, Cluj, Suceava, Bacau), in Baneasa Shopping City si online pe www.artandcraft.ro. Alege locul ideal de unde poti gasi produse originale, inedite si din materiale de calitate, ideale pentru a incanta orice colega de birou.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *