6 avantaje ale operatiilor estetice. Tu ai recurge la aceste proceduri? - Woman2woman.ro


6 avantaje ale operatiilor estetice. Tu ai recurge la aceste proceduri?

By on March 16, 2020

mancare de post

Share Button

Desi operatiile estestice sunt vazute de foarte multe persoane ca un simplu moft, exista situatii in care acestea sunt o necesitate. Aceste interventii au devenit in ultimul timp o solutie la care tot mai multe persoane apeleaza pentru a arata mai bine, dar si pentru a rezolva anumite probleme medicale.

6 avantaje ale operatiilor estetice. Tu ai recurge la aceste proceduri?

6 avantaje ale operatiilor estetice. Tu ai recurge la aceste proceduri?

Ce este de fapt chirurgia cosmetica? Aceasta se refera in principiu la tehnici concentrate pe imbunatatirea aspectului unei persoane, la cererea acesteia, precum urmatoarele interventii strict estetice: operatii de marire si ridicare a sanilor prin aplicarea de silicoane, conturarea faciala prin rinoplastie de exemplu sau intinerierea faciala prin lifting pentru ridicarea fruntii, a pleoapelor si reducerea ridurilor. 

Iata care sunt avantajele pe care le pot oferi operatiile estetice:

Aspect fizic imbunatatit

Primul si principalul beneficiu al chirurgiei cosmetice este ca ajuta la obtinerea aspectului dorit. Daca vrei sa te supui unei operatii cosmetice, probabil esti nemultumita de unele aspecte fizice si vrei sa le imbunatatesti. Astfel, in urma acestei operatii, vei arata mult mai bine ca inainte.

Asigurarea sanatatii fizice

Un alt avantaj al procedurii de chirurgie cosmetica este ca, in unele cazuri, iti poate imbunatati sanatatea fizica. De exemplu, o interventie chirurgicala de rinoplastie, nu numai ca va imbunatati aspectul si forma nasului, dar te poate ajuta si cu problemele respiratorii. Totodata exista si operatii in dermatologie care rezolva anumite probleme precum indepartarea alunitelor sau eliminarea chisturilor.

Consolidarea increderii de sine

Modificand aspectul fizic pentru a se potrivi si mai mult dorintelor tale, vei capata automat o stima de sine mai ridicata. Acest lucru iti va fi de folos atat pentru sanatatea ta mentala, cat si pentru viata sociala, pentru ca vei fi mai increzatoare in felul in care arati. Acesta este unul dintre cele mai mari beneficii ale chirurgiei cosmetice pentru multi pacienti. 

Dureri reduse

Multe persoane care poate chiar au nevoie de o inteventie chirurgicala estetica se feresc de o astfel de operatie din cauza durerii provocate. Toate aceste operatii se produc doar sub anestezii generale si ulterior perioada de recuperare este destul de rapida.

Rezultate permanente

Un alt avantaj cheie al chirurgiei cosmetice este acela ca produce rezultate care deseori dureaza mult timp sau sunt permanente. Cu toate acestea, trebuie sa tii cont de faptul ca trebuie sa te ingrijiesti atent dupa proceduri pentru a le face mai durabile. De exemplu, daca suferi o interventie chirurgicala la nivelul abdomenului care are legatura cu slabitul, este recomandat sa respecti un stil de viata sanatos si activ pentru a mentine rezultatele obtinute in urma interventiei.

Share Button

One Comment

  1. Dana

    March 23, 2020 at 1:50 pm

    Foarte bun articolul, multumesc pentru informatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *