5 sfaturi pentru a deveni o femeie mai puternica - Woman2woman.ro


5 sfaturi pentru a deveni o femeie mai puternica

By on October 9, 2019

mancare de post

Share Button

Femeile puternice si independente au o parere buna despre ele insele si emana incredere si asertivitate oriunde merg. Alege sa te numeri printre ele si pune in practica sfaturile de mai jos.

5 sfaturi pentru a deveni o femeie mai puternica

5 sfaturi pentru a deveni o femeie mai puternica

Cauta tipul de atentie potrivit si afiseaza-ti calitatile pentru care doresti sa fii apreciata

Daca vrei sa formezi conexiuni de lunga durata, profunde si bazate pe valori intelectuale si sentimentale, impartaseste si afiseaza exact calitatile pe care doresti sa le regasesti la persoanele din jurul tau. Atunci cand te porti cu demnitate si iti cunosti si apreciezi valoarea de sine dincolo de aspect si sexualitate, ai sansa sa atragi persoane care simt la fel si chiar sa pui bazele unor relatii speciale.

Nu astepta sa fii salvata

Probabil una dintre cele mai importante calitati ale unei femei puternice este faptul ca ea nu se bazeaza pe altcineva care sa vina si sa o salveze. O femeie puternica si independenta stie ca detine toata puterea de care are nevoie pentru a face schimbari pozitive in viata ei. Nu asteapta sa fie ridicata de jos sau sa ii arate cineva calea corecta. E adevarat ca independenta emotionala si increderea in sine nu se formeaza peste noapte, dar poti incepe chiar de acum sa lucrezi la aceste valori.

Elibereazat-te de mentalitatea victimei

Barbatii si femeile au deopotriva roluri importante in societate, niciunul neavand o valoare mai mare decat celalalt. Cu toate acestea, deseori femeile au mentalitatea victimei, crezand ca sunt tratate diferit fata de barbati. Cel mai bun mod pentru a depasi aceasta credinta este sa lucrezi la increderea in tine insati, sa te afirmi si sa te exprimi cu fermitate.

Continua sa te instruiesti si fii activa

Nu renunta niciodata la a face lucruri care te provoaca mental sau fizic. Nu permite rutinei sa te izoleze intr-o zona de confort deloc benefica si incearca sa iti acorzi zilnic provocari menite sa te ajute sa depasesti limitarile pe care este posibil sa ti le fii impus chiar tu insati. Femeile puternice pot trece peste orice bariera, chiar daca se tem si se simt inconfortabil.

Ai grija de felul in care arati

Iti amintesti?! O femeie puternica are incredere in ea insasi, fiind o aparitie inspiranta, placuta si benefica. Asta nu inseamna ca va trebui sa petreci jumatate de zi la coafor sau cosmetica, ci doar sa ai grija de tine, de tenul tau, sa te imbraci adecvat, sa fii mereu proaspata si feminina, totul cu demnitate si fara a fi vulgara. Ai grija deci de tine si foloseste cand este nevoie produse cosmetice de calitate, Origins poate fi o sugestie, si nu uita sa iti gasesti parfumul potrivit!

Ai grija de tine, draga mea, ca si cum ai fi cea mai iubita si apreciata persoana pe care o cunosti!

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *