Facturone, primul program online de facturare criptat din Romania - Woman2woman.ro


Facturone, primul program online de facturare criptat din Romania

By on noiembrie 26, 2018

mancare de post

Share Button

Un antreprenor roman a lansat primul program online de facturare criptat din Romania, Facturone. Necesitatea criptarii datelor este extrem de necesara intr-o societate in care spatiul privat este atacat masiv in mediul online.

Bresele de securitate aparute in ultima perioada determina populatia sa devina mai precauta in ceea ce priveste stocarea datelor si, astfel, sa aleaga sa utilizeze platforme premium care garanteaza criptarea acestora.

Ca si istoric, Facturone apare ca o actualizare a programului de facturare gratuit facturaonline.ro aparut in 2007. Practic, timp de 11 ani serviciile de facturare au fost 100% gratuite in cloud. In decursul acestor ani, peste 15.000 de utilizatori au folosit programul de facturare.

In urma experientei acumulate in domeniul IT, inovatia a venit de la sine. Asadar, a luat nastere prima platforma care cripteaza datele in cloud, mai mult decat un program de facturare online.

Este platforma care garanteaza siguranta stocarii datelor, fara a avea grija ca altcineva, in afara de posesorul contului, poate accesa datele introduse.

Datele sunt stocate criptat, anonim, nu se colecteaza log-uri, adrese de ip sau cookie-uri pentru urmarirea activitatii in cadrul platformei.

Facturone este o zona privata, fara urmaritorii globali de date personale Facebook sau Google. Nu exista concurenta in ceea ce priveste serviciile oferite, programul fiind unul bazat pe securitatea datelor, fiind in intregime criptat.

Pornind de aici, vor fi lansate noi servicii inovative, Facturone propunandu-si sa reinitializeze libertatea pe internet, motto-ul dupa care se ghideaza fiind Simplitatea este rafinamentul fundamental.

Video: Reinitializam libertatea pe internet

Video: Am inovat si am lansat un program de facturare criptat

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *