Horoscopul saptamanii 26 noiembrie - 2 decembrie 2018 - Woman2woman.ro


Horoscopul saptamanii 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

By on noiembrie 21, 2018

mancare de post

Share Button

Sfarsitul de toamna surprinde majoritatea zodiilor indragostite. Atentie, insa, la problemele de sanatate de sezon: raceli si gripe. Afla acum ce ti-au rezervat astrele in functie de zodie pentru saptamana 26 noiembrie – 2 decembrie 2018.

Berbec 21.03-20.04

Berbecii vor munci foarte mult in aceasta perioada si asta pentru a obtine o marire de salariu sau o avansare in functie. Acest lucru ii va tine mai mult timp departe de familie pe care o va deranja foarte tare faptul ca nu ii mai acorda suficienta atentie.

Taur 21.04-21.05

Taurii se hotarasc sa ia initiativa in aceasta saptamana si sa isi marturiseasca sentimentele fata de persoana pe care au intalnit-o il ultima perioada. Vor sa o includa chiar si in planurile de viitor, asadar vor avea mari emotii. Partea buna este ca sentimentul este reciproc.

Gemeni 22.05-21.06

Nativii din zodia gemeni sunt preocupati cu planurile de sfarsit de an. Sunt nerabdatori sa aiba un sfarsit de an alaturi de persoanele dragi si totul sa iasa perfect. Nu trebuie sa se lase prea mult dusi de val deoarece risca sa nu se mai concentreze la serviciu si astfel sefii sa le atraga atentia.

Rac 22.06-22.07

In aceasta saptamana vor reveni probleme vechi de sanatate care le pot incurca planurile racilor. O durere de spate sau problemele cu stomacul ii vor supara chiar pana la sfarsitul anului. Important este ca vor avea alaturi persoana iubita care va avea grija de ei.

Leu 23.06-22.08

Sfarsitul de toamna ii prinde pe lei in cel mai bun moment al lor din tot anul. Au reusit pe plan profesional si curand va urma si un eveniment placut alaturi de partenerul de cuplu cum ar fi chiar propria nunta.

Fecioara 23.08-23.09

Racelile si virozele nu le vor ocoli pe fecioare in aceasta perioada. La locul de munca totul merge asa cum isi doresc, mai mult, isi vor imbunatati si mai mult relatiile cu colegii, iar sefii ii apreciaza pentru munca pe care o depun.

Balanta 24.09-23.10

Balantele se simt singure de ceva timp deoarece nu au reusit sa intalneasca o persoana potrivita pentru ele. Nu trebuie sa fie suparate si sa dispere pentru ca sfarsitul anului nu le vor prinde singure. Cu sanatatea o duc foarte bine, au reusit sa scape de probleme de sanatate pe care le-au avut toata toamna.

Scorpion 24.10-22.11

Scorpionii sunt foarte indragostiti si se pregateasc sa petreaca sfarsitul de an alaturi de persoana iubita. Pe plan financiar nu stau foarte bine deoarece au cheltuit foarte mult in ultima perioada. Este necesar sa aiba grija cum isi organizeaza banii pana la urmatorul salariu.

Sagetator 23.11-21.11

Faptul ca in ultima luna au muncit foarte mult, aceasta saptamana ii va gasi pe sagetatori foarte obositi. Din fericire vor avea destul timp acum sa se odihneasca si sa faca si ceea ce le place lor cel mai mult. Trebuie sa aiba grija cu sanatatea deoarece au sistemul imunitar scazut in aceasta perioada.

Capricorn 22.12-20.01

Capricornii care sunt singuri isi vor intalnit jumatatea la sfarsitul acestei toamne. Cei care au deja un partener isi vor consolida si mai bine relatia. Sfarsitul de an ii prinde pe capricorni foarte indragostiti. La munca insa exista ceva probleme cu colegii dar care se vor rezolva cu ajutorul comunicarii si a intelegerii.

Varsator 21.01-19.02

Varsatorii vor primi o suma importanta de bani in aceasta saptamana. Acesti bani le va prinde foarte bine deoarece in ultima perioada au avut cheltuieli destul de mari. Este necesar sa acorda atentie si persoanei iubite pe care a cam neglijat-o din cauza serviciului.

Pesti 20.02-20.03

Pestii au nevoie de o saptamana de liniste in care sa faca tot ceea ce nu au reusit in ultima perioada. Este un moment bun pentru a se ocupa si de hobby-urile lor si chiar sa descopere activitati pe care nu le-au mai incercat pana acum.

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *