Horoscopul saptamanii 10 – 16 septembrie 2018 - Woman2woman.ro


Horoscopul saptamanii 10 – 16 septembrie 2018

By on septembrie 5, 2018

mancare de post

Share Button

A doua saptamana a lunii septembrie debuteaza pe plan strologic cu multe beneficii financiare, liniste si multe conflicte, totodata. Apar schimbari majore pentru unele zodii. Astrele propun aspecte mai putin solicitante si ape limpezi.

Ca sa-ti faci faci o idee mai clara despre provocarile, pe care ti le rezerva astrele in perioada 10 – 16 septembrie 2018, urmareste interpretarile de mai jos si intocmeste-ti o lista cu lectiile pe care trebuie sa le inveti:

 

 

Berbec

Firi energice, nativele zodiei Berbec sunt pe val, la propriu. Este o perioada care le va surprinde pe unele native la malul marii. Norocul este si el de partea ta. Iti iese tot ceea ce faci, iar astrele iti aduc beneficii sporite pe plan profesional, ca urmare a eforturilor depuse in ultimul timp. Esti avantajata si pe plan sentimental.  Partenerul de viata iti face toate mofturile si are grija de tine cum stie el mai bine.

 

Taur

Se anunta o perioada linistita pentru unele native ale zodiei Taur si una cu mici neajunsuri pentru altele. Este foarte important sa stii ce vrei de la viata si directia in care vrei sa te indrepti, atat pe plan profesional, cat si personal. Doar asa lucrurile vor merge in directia potrivita. Dragostea este un capitol la care stai bine si chiar iti poti consolida relatia aflata in impas. Cele singure pot intalni persoana iubita.

 

Gemeni

Te confrunti cu unele evenimente stresante, insa planeta Pluto este de partea ta si tempereaza lucrurile. Invata sa iei deciziile care iti sunt favorabile si lasa pesimismul deoparte. Situatia financiara nu este tocmai roz, trebuie sa mai faci si economii, daca nu vrei sa ramai pe dinafara. Acorda-i mai multa atentie partenerului de viata si evita conflictele.

 

Rac

Ai parte de o perioada in care lucrurile se deruleaza cu viteza luminii. Cele nascute sub zodia Rac incep saptamana cu norocul de partea lor. Apar unele schimbari pe plan profeional, bune pentru unele si nefavorabile pentru altele. Fii atenta la toate semnalele pe care le primesti, nu actiona din impuls. Incearca sa nu-ti epuizezi chiar toate resursele financiare. Primele zile ale saptamanii sunt armonioase pentru cateva native, iar sfarsitul saptamanii se anunta plin de evenimente pentru altele.

 

Leu

Pentru leoaice, saptamana debuteaza cu unele probleme, legate de sanatatea unui mebru al familiei tale. In ceea ce priveste propria persoana, lucrurile sunt cat se poate de linistite. Mare atentie la tentatia de a cheltui fara oprire. Sentimental, traversezi o perioada linistita, fara certuri sau discutii aprinse. Partenerul de viata te copleseste cu atentia lui.

 

Fecioara

In aceasta saptamana sunt evidentiate aspectele legate de bani. Pot aparea favoruri si poti castiga mai usor sume importante de bani. Fii prudenta, poti traversa, insa o perioada mai delicata. Apare un fel de nesiguranta in ceea ce priveste castigurile tale. Apar unele discutii cu sefii si ceva probleme in domeniul profesional. Chiar daca unele lucruri pe care le auzi nu iti sunt pe plac, pana la urma lucrurile sunt in favoarea ta. La finalul saptamanii, astrele iti recomanda sa te ocupi putin si de starea ta emotionala.

 

Balanta

Pe unele dintre native saptamana le surpinde bine dispuse, apar surprize in plan profesional si relational. Apare chiar si un castig de natura materiala, care iti ofera siguranta materiala, la care tanjeai in ultimul timp. Poti primi unele raspunsuri care vin pe cai divine, prin rugaciune, semn ca Dumnezeu te iubeste din plin.

 

Scorpion

In primele zile ale saptamanii trebuie sa ai grija la ce vorbesti la serviciu sau cu cine intri in conflict, caci e posibil sa starnesti unele dusmanii pe viata. Intelegi in sfarsit ca dragostea si sustinerea reciproca reprezinta bazele unei familii. La capitolul dragoste te lasi dusa de val, ceva neobisnuit pentru cele ca tine. Lucrurile merg in directia dorita si pe plan profesional. Vei da lovitura cu o afacere.

 

Sagetator

Pentru nativele Sagetator saptamana debuteaza cu o serie de evenimente, iar spre sfarsitul saptamanii izbucnesc unele conflicte casnice cu conotatii agresive. Dupa perioada agitata din ultimul timp, in sfarsit lucrurile se mai calmeaza. In relatia de cuplu este armonie, iar persoanele singure se bucura de atentia celor de sex opus.

 

Capricorn

Este o perioada incarcata emotional pentru nativele Capricorn. Lucrurile plutesc intr-o nebuloasa totala si nu realizezi ceea ce ti se intampla. Apar unele ghinioane la locul de munca si cu starea ta de sanatate. Viata iti ofera surprize neplacute, poti sa pierzi lucruri sau persoane dragi in aceste zile. Mai multa prudenta si analiza in tot ceea ce faci.

 

Varsator

Este o saptamana cand simti nevoia de izolare si esti nemultumita de tot si de toate. Uneori nici tu nu mai stii ce vrei, nu te mai recunosti. Nu incerca vreun exercitiu cu impact emotional puternic cu partenerul, pentru ca tot tu vei iesi in pierdere. Santajul tau emotional nu va da roade, chiar te poti trezi cu un mariaj destramat. Fii mai atenta la tine si la atitudinea ta!

 

Pesti

Apar unele probleme de natura juridica in primele zile ale saptamanii, insa lucrurile se rezolva de la sine daca reusesti sa nu intri in panica. Dorinta ta de a oferi mai mult decat primesti poate duce la sufocare si atacuri de panica. Fii mai atenta la ceea ce primesti si oferi, te poti trezi data la o parte de persoane dragi.

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *