All to Know te ajuta sa intelegi mai multe despre dezvoltarea individuala - Woman2woman.ro

All to Know te ajuta sa intelegi mai multe despre dezvoltarea individuala

By on September 4, 2018
Share Button

All-to-Know este mai mult decat o firma de consultanta si training. Intreaga echipa are experienta in gestionarea inteligenta a echipelor sau a persoanelor pentru a aduce rezulatele dorite intr-un mod rapid. Ofera servicii de dezvoltare individuala, care te ajuta sa te descoperi singur si sa te bucuri de tine si de ce e in jur. Totodata, All to Know se ocupa si de a dezvolta echipele chiar si atunci cand se afla intr-un impas ori au nevoie de idei noi.

Solutiile sunt pentru rezultate pe termen lung, rezultate pozitive care te vor ajuta atat pentru dezvoltare ta individuala, cat si cea de grup la nivel organizational. Mai pe scurt, All to Know oferta consultanta de calitate in mai multe domenii de activitate printre care HR si marketing.

Cat de importanta este dezvoltarea individuala?

Dezvoltarea individuala sau persoanala este deosebit importanta pentru fiecare dintre noi. La un moment dat in viata avem nevoie de o astfel de dezvoltare. Aceasta consta in a depasi limitele proprii, de a constientiza ceea ce este negativ in viata noastra si trebuie eliminat pentru a putea evolua mai departe, dar si pentru a ne adapta la societate.

Dezvoltarea individuala te ajuta pentru viata profesionala, viata sociala, dar si pentru viata de familie.

Mai pe scurt, dezvoltarea individuala ne ajuta sa reusim in toate domeniile vietii. Oricine are nevoie la un moment dat de cursuri pentru dezvoltare individuala. De aceea, All to Know oferta traininguri specializate si pentru acest domeniu deoarece dincolo de reusitele in toate celelalte domenii sta in primul rand ceea ce se afla in interiorul fiecarei persoane.

All-to-Know.ro pentru dezvoltarea individuala

Directiile in care se indreapta trainingul oferit de All to Know sunt urmatoarele:

Dezvoltarea de abilitati individuale de leadership si management

Un bun lider are nevoie de o atitudine corespunzatoare. Poti invata despre aceasta atitudine si cum o poti dobandi, chiar in cadrul trainingului. Vei putea invata cum sa gestionezi o echipa si sa aduci succes in cadrul ei. Pe langa partea teoretica vei putea face si exercitii practice in urma carora vei avea parte de feedback.

Dezvoltarea de abilitati de comunicare individuala si in echipa

Comunicarea si modul in care transmiti informatii catre echipa este foarte important. Acest curs de dezvoltare de abilitati de comunicare este foarte util pentru a putea sa gestionam orice forma de comunicare in diferite grupuri, la munca sau in mediul social.

Curs de adaptare la mediu

Daca iti doresti ca ceilalti sa te vada important trebuie ca si tu sa te valorifici suficient de mult. Cu ajutorul acestui curs vei putea sa inveti sa te bucuri de tine si sa iti acorzi mai multa incredere si importanta pentru ca si ceilalti sa te vada asa cum te privesti tu.

Povesti de viata, intalniri cu rol terapeutic – dezvoltare personala

Iti doresti si mai mult decat un training pentru dezvoltare individuala? Poti participa, de asemenea, la un eveniment organizat de All to Know si care se numeste “Povesti de viata”. Vei putea auzi povesti de viata cu experiente autentice, din care poti avea cate ceva de invatat. Vei auzi povesti care te vor pune pe ganduri si te vor ajuta sa iti imbunatatesti performanta individuala.

All to Know la conferinta Femei de cariera

Din pasiune pentru a face bine si pentru a ajuta cat mai multi oameni sa se dezvolte frumos, All to Know sustine editia a IX-a a conferintei Femei de cariera, ca sponsor. La conferinta o poti intalnit pe Alexandra Olteanu, cea care a pus bazele All to Know. Inscrie-te la conferinta chiar aici.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *