Horoscopul saptamanii 16 - 22 aprilie 2018 - Woman2woman.ro


Horoscopul saptamanii 16 – 22 aprilie 2018

By on aprilie 13, 2018

mancare de post

Share Button

Este o saptamana bine aspectata pe plan profesional. Daca pana acum ti-ai facut treaba cum trebuie, acum vei fi remarcata si vei culege roadele. Incepi sa intelegi lucrurile dintr-o alta perspectiva si sunt posibile schimbari radicale pe toate planurile.

Berbec

Te asteapta o perioada extraordinara pentru evolutie si eliminare blocaje. Daca esti singura, ai sansa sa intalnesti o persoana care va deveni dragostea vietii tale. In ceea ce priveste contractele si parteneriatele, te simti de parca ai fi impins de o forta de la spate si nu ai o imagine de anasamblu. La serviciu este posibil sa apara un protector care sa iti propuna o colaborare noua.

 

Taur

Pentru tine continua perioada de relaxare si tensiunile dispar miraculos. Iti recapeti increderea in tine insati si dorinta de a face schimbari in viata ta. Iti faci planuri pe baza a ceea ce ai invatat nou despre tine si visezi cu ochii deschisi. Atentie la afirmatii si la cuvinte, pentru ca risti sa spui ceva ce mai tarziu poti regreta. La serviciu iti asumi prea multe sarcini pe care nu vei putea sa le finalizezi si de aici vor aparea tensiuni pe care le-ai putea evita fiind mai rezervata.

 

Gemeni

In plan social lucrurile nu mai merg la fel de bine ca si pana acum. Se recomanda mai multa atentie la sanatate, pentru ca risti sa contactezi o afectiune pulmonara care te poate duce in spital. In sfera carierei lucrurile se vor schimba, creativitatea ta fiind pusa acum la incercare. Apar rezultate care te vor surprinde chiar si pe tine! Fii atenta la propunerile primite si la hartiile semnate, pentru ca e posibil sa intri in incurcaturi mari.

 

Rac

Totul pare sa iti mearga de minune pe tooate planurile, mai putin in sfera comunicarii si planul sentimental unde poat aparea probleme care vor zgudui increderea in tine insati. In familie sunt posibile discutii aprinse si esti in situatia in care nu poti raspunde, totul tinand de educatie si de structura ta interioara.

 

Leu

Pentru tine este o perioada un pic mai tensionata, dar, cu un mic efort, vei depasi cu bine totul, chiar daca nu esti foarte bine aspectata in sfera comunicarii. Sa fii atenta la vise, pentru ca vei primi mesaje sub aceasta forma. Esti pregatita sa renunti la tabieturi si la obiceiuri vechi si sa faci schimbari, atat in viata de cuplu, cat si in viata sociala. In sfera carierei apar schimbari la care te asteptai si de pe urma carora vei culege multe satisfactii.

 

Fecioara

Tu ai probleme in sfera spirituala, probleme legate de familie. Apare o nevoie acuta de regasire a linistii interioare, dar nu va fi posibil acum. E nevoie sa vii cu schimbari si sa gasesti o alta perspectiva asupra lucrurilor. Curand vei intelege ca schimbarea incepe din interior si vei gasi calea potrivita. Ai acum nevoie de mai multa intelegere din partea partenerului.

 

Balanta

Ai parte de o saptamana calma si linistita. Nu este nevoie sa te zbati pentru a gasi solutii si nici nu mai esti atat de preocupata de statutul social sau cel financiar. Se pare ca ai depasit perioada aceea in care ti se parea ca tot ce ai planificat este fara rost, dar va mai fi nevoie de un pic de rabdare din partea ta. Iti poti revizui ideile si modul in care privesti activitatea profesionala, pentru ca e posibil ca insistentele tale sa te fi dus pe un drum gresit.

 

Scorpion

E ca si cum norocul incepe sa te paraseasca. Relatiile sunt acum mai tensionate, atat in sfera financiara cat si in sfera vietii de cuplu. Este ca si cum ai ajuns la un capat de drum si trebuie acum sa te repliezi si sa pornesti catre altceva. In viata de cuplu rutina devine obositoare si vei cauta ceva mai palpitant. Incearca sa fii onest cu partenerul, pentru ca vei fi demascata si pus intr-o situatie foarte neplacuta.

 

Sagetator

Inca sunt multe de facut si lucrurile nu s-au linistit. Daca e sa faci o analiza a trecutului, incearca sa evaluezi cat de multe ai invatat in ultimii 12 ani. Nivelul energetic nu este foarte bun si nu ai nevoie acum de alte lectii de viata. Mai bine clarifica ce iti doresti. Atentie la iesirile de gelozie posibile in relatia cu partenerul.

 

Capricorn

Situatiile tensionate incep sa se relaxeze. Insa nu complet! Traiesti inca o stare de confuzie care nu iti prieste deloc, tinand cont de firea ta. Nu stai grozav nici la capitolul romantic, unde totul pare blocat complet. Nu iti place sa vobesti despre ceea ce simti, partenerul iti simte angoasele si nu le intelege.

 

Varsator

La tine e un echilibru total – ce pierzi pe o parte, vei castiga pe alta parte. Nivelul energetic este bine aspectat si te poti replia fara probleme de fiecare data. Iti pastrezi optimismul si privesti lucrurile in perspectiva, fara a te lasa coplesita de situatiile ivite. Nu uita ca daca esti motivata, tu poti muta si muntii din loc!

 

Pesti

Pe partea de comunicare totul este cat se poate de bine, in sfarsit! Aproape ca ai depasit perioada aceea bantuita de fantome si naluci si devi tot mai prezenta si activa in viata de zi cu zi. Ai o multime de lucruri pe care ai dori sa le faci, nu te mai gandi atat si incepe de undeva!

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *