Horoscop septembrie 2018 - Woman2woman.ro


Horoscop septembrie 2018

By on martie 13, 2018

mancare de post

Share Button

Toate semnele vor simti un plus de energie si creativitate iar horoscop septembrie 2018 anunta posibile schimbari, atat in plan profesional cat si in planul sentimental.

Horoscop septembrie 2018

Horoscop septembrie 2018

Horoscop septembrie 2018 – Berbec

Ai energie pentru a demara lucruri noi si pentru a te exprima creativ. Vei avea o noua perspectiva asupra modului in care iti folosesti uneori emotiile si este un moment excelent pentru a afla mai multe despre sincronizarea energiei personale cu cea universale. Fa-ti timp pentru a te ocupa de ceea ce te pasioneaza si vrei sa manifesti in viata ta.

 

Horoscop septembrie 2018 – Taur

Este o perioada favorabila pentru comunicare, scris si afaceri. Ai capacitatea de a analiza motivatiile si a stabili ce doresti sa comunici si sa realizezi. Foloseste perioada pentru a imbunatati situatia in casa, in familie si printre prieteni. Romantismul si creativitatea sunt in aer!

 

Horoscop septembrie 2018 – Gemeni

In aceasta luna vei pune accent pe casa, familie si sinele emotional. In prima parte a lunii, lucrurile pot parea putin coplesitoare si, dupa data de 9, vor aparea provocari karmice. Este o perioada buna pentru a te ocupa de tine insati si a petrece mai mult timp cu familia. Vor aparea intrebari serioase despre cariera si directia ta in viata. E timpul sa fii onesta cu tine insati si sa iti implinesti menirea.

 

Horoscop septembrie 2018 – Rac

Mintea ta este activa si fertila si vei putea face fata cu succes rutinelor creative. Gandurile noi si schimbarea atitudinii se vor transforma in actiuni in a doua parte a lunii. Septembrie vine cu oportunitati excelente pentru a lega noi prietenii si a promova, pentru a-ti face publicitate si a te face cunoscuta pe internet.

 

Horoscop septembrie 2018 – Leu

Te simti creativa si fertila si esti pregatita sa excelezi folosindu-ti talentul. Este momentul potrivit si usile se deschid ca prin farmec in fata ta in planul carierei. Nu lasa anxietatea sa te copleseasca la inceputul lunii.

 

Horoscop septembrie 2018 – Fecioara

Ete o luna foarte buna pentru tine! Inspiratie, ambitie si dorinta de a da un nou sens vietii – toate sunt acum la cote maxime! Este timpul sa gasesti echilibru intre latura rationala si latura emotionala. Nu vei mai avea timp sa planifici lucrurile in maniera metodica obisnuita si te vei lasa calauzita mai mult de ceea ce simti.

 

Horoscop septembrie 2018 – Balanta

Este o perioada in care te poti elibera de sentimentul de supra-responsabilitate pe care l-ai avut in ultima perioada. Daca nu iti place munca ta, incerca sa gasesti partea frumoasa in ceea ce faci si sa iti schimbi atitudinea, lucrand cu dragoste. Cauta sa scapi de presiune si sa te relaxezi. Te poti concentra mai mult pe acele activitati care iti fac placere si cu care te simti confortabil.

 

Horoscop septembrie 2018 – Scorpion

Exista o multime de energii disponibile si te vei ocupa de prieteni, relatii, promovare, idealuri, obiective pe termen lung si bani castigati din cariera. Intelegi foarte bine idealismul si asteptarile crescute pe care le ai si nu vei forta lucrurile, pentru ca sti ca nu ai cum sa ii schimbi pe cei din jur.

 

Horoscop septembrie 2018 – Sagetator

Exista cateva probleme mai profunde care necesita atentia ta, iar tu acum dispui de toata inspiratia si motivatia pentru a te ocupa de ele. Esti bine aspectata pentru activitatile de vindecare sau cele de la serviciu si este timpul sa incerci sa faci lucrurile asa cum visezi dintotdeauna!

 

Horoscop septembrie 2018 – Capricorn

Daca esti singura, este o perioada favorabila pentru romantism, iar daca esti intr-o relatie te vei concentra asupra ei cu mai multa energie. Nu trece cu vederea lectiile pe care le primesti acum de la partener. Ar fi minunat sa fii mai cinstita cu privire la ceea ce crezi tu ca aveti nevoie. Apar oportunitati pentru exprimarea creativa la un nivel crescut.

 

Horoscop septembrie 2018 – Varsator

Pana acum te-ai concentrat foarte mult asupra scopurilor si directiei in viata. S-au cristalizat mai multe lucruri si acum stii exact ce iti doresti. Ia in considerare toate posibilitatile si asteapta cu rabdare sa apara ocaziile potrivite. Este timpul sa incepi sa iti exprimi sentimentele si sa cobori din turnul tau de fildes – esti un adevarat agent catalizator pentru schimbare si reforma si cei din jur au nevoie de tine.

 

Horoscop septembrie 2018 – Pesti

Energiile tale creative cauta calea cea mai buna pentru exprimare. Nu grabi procesul si acorda-ti timpul necesar pentru a gasi cea mai potrivita formula pentru tine. Gaseste muza sau motivatia care ti se potrivesc! Clarifica cu partenerul ceea ce a ramas nediscutat intre voi. Ai incredre in tine insati!

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *