Horoscopul saptamanii 13 - 19 noiembrie 2017 - Woman2woman.ro


Horoscopul saptamanii 13 – 19 noiembrie 2017

By on noiembrie 11, 2017

mancare de post

Share Button

O saptamana dinamica cu multe schimbari interioare. Fiecare semn zodiacal va avea parte de momente in care va fi nevoit sa priveasca realitatea in fata si sa ia decizia cea mai portivita, poate chiar sa renunte la ceva vechi si care nu ii mai face bine.

Berbec

Singurul aspect care pare sa aibe sens in aceasta saptamana este munca. Iti pastrezi linia si echilibru concentrandu-te asupra invataturii sau a activitatilor de la job. Treci prin foarte multe emotii intense, asa ca asigura-te ca iti tii sub control temperamentul fierbinte si ca nu dai curs pornirilor de moment, pentru ca vei regreta.

Taur

Te poti baza pe farmecul tau, in aceasta saptamana, pentru ca el te va duce departe. Esti intr-o perioada in care se pot crea conexiuni minunate intre tine si persoane autoritare din jur, persoane cu putere de decizie care te pot sustine in ceea ce iti doresti. Profita de ocazie si foloseste-ti atuurile, pentru ca astrele te sustin. Nu uita insa, sa fii sincera cu tine insati si sa alegi doar ceea ce te face cu adevarat fericita.

Gemeni

In aceasta saptamana vei munci foarte mult, dar esti plina de energie si de dedicatie in tot ceea ce faci. Ceva nou va aparea in viata ta, poate fi pe plan profesional sau partenerial. Indiferent de ce ar fi, bucura-te din plin de tot ceea ce primesti acum, pentru ca meriti – ai muncit mult pentru asta.

Rac

Si tu treci printr-o perioada de munca si iar munca! In loc sa te distrezi si sa iesi cu prietenii, tu incepi acum multe lucruri noi si le si termini. Este momentul sa arati lumii intregi cine esti cu adevarat si de ce esti capabila!

Leu

Este o perioada in care tu faci curatenie in jurul tau. Literalmente faci curatenie in dulap si scapi de lucrurile vechi, sau triezi oamenii din jurul tau, eliminandu-i pe cei toxici si pastrandu-i doar pe cei langa care te simti bine. Indiferent de ce vei face, este o perioada a descoperirii interioare. Aminteste-ti cine esti cu adevarat si ramai autentica si sincera in tot ce vei face si de acum inainte!

Fecioara

Tu treci prin stari mai putin placute in aceasta saptamana. Poate sunt de vina vremea si frigul de afara, sau poate e doar ceva ce iese acum la lumina, ceva interior. De vina sunt astrele care te fac mai emotiva ca niciodata. Nu te teme, accepta starile acestea si cauta sa inveti cat mai mult din sentimentele pe care le ai acum. Saptamana viitoare va fi mult mai buna.

Balanta

Pentru tine este o saptamana a noutatilor. Luna plina genereaza inceperea unei transformari majore, transformare pe care ai tot incercat sa o atragi in viata ta. Singurul lucru care iti mai poate sta in cale acum esti doar tu insati. Crede in tine si in visele tale, ai tot ce iti trebuie acum pentru ca ele sa devina realitate!

Scorpion

Supercarisma ta continua sa atraga ca un diamant si in aceasta saptamana. Nu uita insa sa pastrezi legatura cu prietenii si sa nu iti neglijezi familia. Esti atat de sus acum incat totul pare o fantezie si vei avea nevoie de ei pentru a te aduce cu picioarele pe pamant, inapoi la realitate. Pastreaza conexiunea cu ei!

Sagetator

Pana acum ti-ai imaginat ce fel de viitor iti doresti, inclusiv oamenii pe care doresti sa ii ai in viata ta si persoana care doriti sa fiti! Acum este momentul sa faceti planurile de schimbare pe termen lung si sa iei masuri pentru a schimba situatia si a trece la fapte.

Capricorn

Te bucuri de o perioada de mare popularitate si iubesti fiecare minut pe care il traiesti acum. Nu uita insa sa iti pastrezi ego-ul sub control, pentru ca risti sa strici totul. Asigura-te ca ai o comunicare corecta cu cei din jur, familie sau prieteni, si nu te teme sa le ceri ajutorul pentru a pastra masura corecta. Colaborarea aceasta chiar va poate duce mai sus decat crezi ca e posibil.

Varsator

Este o saptamana stresanta pentru tine si inca mai ai multe de facut. De la teme si examene pana la cumparaturi de vacanta. Lista ta de sarcini este imensa si coplesitoare. Vei dori sa iti usurezi un pic treaba si sa iti oferi momente de relaxare. Iti poti rezerva dreptul de a mai lua si cate o pauza – poti delega din sarcini, numai sa ai incredere in cei din jur.

Pesti

Te simti deschisa si optimista in aceasta saptamana. Ai o vibratie foarte atractiva pentru un potential nou partener de viata. Spune “da” la ceea ce apare, dar nu inainte de a te asigura ca este ceea ce iti doresti cu adevarat. Poate fi vorba despre o relatie minunata si pe termen lung.

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *