Mentine-ti tenul sanatos si stralucitor cu Neem! - Woman2woman.ro

Mentine-ti tenul sanatos si stralucitor cu Neem!

By on October 3, 2017
Share Button

Simti ca pielea ta are nevoie de purificare din interior? Ai inceput o cura de detoxifiere si ai nevoie de sprijin? Inspira-te din solutiile si intelepciunea medicinei ayurvedice! Neem, planta din compozitia suplimentului Neem Skin Wellness de la Himalaya, este utilizata de mii de ani in ayurveda, medicina traditionala indiana, pentru actiunea sa benefica in detoxifierea organismului si mentinerea sanatatii pielii.

Neem curata sangele si elimina toxinele responsabile de numeroase afectiuni ale pielii si are proprietati purificatoare, antifungice, antibacteriene, antiinflamatoare, antiseptice si antioxidante. In medicina ayurvedica, Neem este prescris cu precadere pentru a trata afectiunile pielii, dar si pentru detoxifierea organismului si imbunatatirea functiilor ficatului.

Despre Neem se spune ca genereaza caldura in organism, necesara pentru producerea de energie si detoxifiere atat din interior, cat si prin contracararea efectelor factorilor nocivi din mediul inconjurator – poluare, toxine etc. Fiecare parte a plantei este utilizata in scop medicinal. Neem este util in diverse afectiuni dermatologice precum infectiile, inflamatiile, alergiile, acneea, iar datorita actiunii detoxifiante si proprietatilor antioxidante, Neem contribuie la mentinerea aspectului sanatos si stralucitor al pielii.

Pielea ta reactioneaza la tot ce ti se intampla – modificarea alimentatiei, perioade de stres sau oboseala, schimbari de mediu. Gaseste sprijin si tu in solutiile si intelepciunea medicinei ayurvedice! Ajuta-ti pielea sa faca fata provocarilor cotidiene si sa-si pastreze aspectul sanatos si stralucitor cu Neem Skin Wellness!

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *