Horoscopul saptamanii  21 - 27 august 2017 - Woman2woman.ro


Horoscopul saptamanii  21 – 27 august 2017

By on august 18, 2017

mancare de post

Share Button

Berbec

In aceasta perioada vestile neasteptate iti pot schimba radical chiar si cele mai bune planuri. Vestea buna este ca atata timp cat iti vei pastra calmul si vei aplica o metoda minima de control pentru daune, vei reusi sa salvezi majoritatea lucrurilor. Foloseste-ti energia si resursele intr-un mod echilibrat pentru a ajunge la rezultatul dorit.

Taur

Incertitudinea si confuzia pe care le simti acum pe plan emotional te fac sa te simti vulnerabila si expusa. Nu permite stresului si ingrijorarii sa te conduca in luarea unor decizii impulsive pentru ca le vei regreta mai tarziu. Cauta sa privesti lucrurile pe termen lung si sa clarifici foarte bine ceea ce iti doresti.

Gemeni

Te simti bulversata pe plan financiar si emotional. Nu este un moment potrivit sa te bazezi pe ceea ce simti, asa ca e recomandat sa amani deciziile pentru o perioada viitoare. Mentinerea relatiilor si trierera lucrurilor intr-un mod realist iti ofera o sansa mai buna pentru solutionarea problemelor pe termen lung.

Rac

Mai arunca o privire asupra situatiei financiare inainte de a semna pe linia punctata. Daca ai indoieli, mai bine nu te grabi si revino abia dupa ce ai toate datele problemei. Evita extravaganta. La locul de munca incearca sa pastrezi o atitudine impaciuitoare pentru a nu-i enerva pe cei din jur.

Leu

Mercur revine in semnul tau si aduce cu el unele indoieli si incertitudini fata de persoanele cu care te confrunti in aceasta perioada. Cauta sa iti pastrezi cumpatul si sa actionezi numai dupa o deliberare calma cand acele persoane fac comentarii care nu iti plac. Totul este trecator.

Fecioara

Tu incepi saptamana cu un tonus ridicat, dar dizarmonia si proasta dispozitie a celor din jur au tendinta sa te traga si pe tine in jos. In general va fi vorba de probleme legate de bani, probleme pe care nu le poti rezolva acum. Cauta sa nu strici relatia cu familia, gandeste de doua ori inainte de a vorbi si evita confruntarile dure.

Balanta

Esti in mijlocul stirilor scandaloase si ai impresia ca toti cei din jur te vorbesc de rau pe la spate. Tu nu esti insa o fire temperamentala, asa ca nu incerca sa te iei dupa ei daca vrei liniste si armonie acasa. Altfel spus, nu musca momeala si ramai rezervata.

Scorpion

Pentru tine este dificil sa vezi lucrurile clar in aceasta perioada pentru ca nu stii inca in ce directie sa te indrepti pe plan profesional. Stii ca orice schimbare radicala implica un risc, dar, totodata, nu mai poti continua ca si pana acum. Nu permite nelinistii tale sa genereze un conflict interior si cauta sa ramai calma.

Sagetator

Intentionezi sa inseli pe cineva in mod deliberat sau, poate, chiar tu vei fi victima unei inselatorii. In aer pluteste confuzia si toate firele comunicarii par a se incrucisa intr-un ritm vertiginos. Inainte sa acuzi pe cineva ca te-a nedreptatit, analizeaza cu atentie faptele.

Capricorn

Luptele pentru putere in relatia cu partenerul sau cu un prieten au atins proportii epice si lucrurile aproape au scapat de sub control. Nu mai este deloc amuzant. Singura solutie este sa ridici steagul alb si sa accepti o solutie de compromis. Fii tu cea inteligenta si fa prima miscare inainte ca totul sa degenereze si sa devina ireparabil!

Varsator

Mare atentie la informatiile pe care le primesti acum la locul de munca!  Mai bine fii sceptica si verifica-le de doua ori, pentru ca e posibil ca cineva sa incerce sa iti furnizeze informatii eronate pentru a te submina. Nu te-ai nascut ieri, asa ca ii poti tine piept! Ai grija la inselaciune si la ceea ce ti se spune, pentru ca s-ar putea sa fie lucruri importante pe care sa le treci cu vederea.

Pesti

Distragerile sunt la ordinea zilei si te indeparteaza de calea ta, atat la locul de munca cat si in viata de familie, asa ca, daca vrei cu adevarat sa faci ceva, va trebui sa te concentrezi. In weekend vei fi mai sensibila ca de obicei, asa ca nu pune la suflet ceea ce iti va spune o persoana.

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *