Increderea in sine si depasirea zonei de confort – Atelier de vara - Woman2woman.ro

Increderea in sine si depasirea zonei de confort – Atelier de vara

By on August 4, 2017
Share Button

De fapt, e vorba de exercitiu. Si de constientizarea unor lucruri simple, care ni se intampla tuturor, de care poate ai mai auzit, pe care incerci sa le eviti, sa le imblanzesti, sa le transformi din inamici in aliati. Daca zilele astea lucrezi la construirea increderii in propriile forte, vezi ca Fundatia Calea Victoriei are un atelier interesant pe subiectul asta.

Din 16 august, seara, de la sapte la noua, poti sa inveti Cum sa-ţi cresti increderea in sine, de la trainerul Eduard Bucescu.

Increderea in sine nu e un buton magic pe care il apesi cand vrei sa obtii ceva.

Increderea in sine garanteaza libertate de gandire si de actiune si ne confera usurinta in a ne adapta la situatii noi. Cu ajutorul ei ne evaluam mai obiectiv in raport cu ceilalti si ne afirmam cu mai putina – sau fara – crispare si teama. Ne invata sa ne reimprietenim cu propria imperfectiune, sa ne asumam contradictiile si indoielile in timp ce ramanem totusi constienti de resursele si convingerile noastre.

La cele trei intalniri vei analiza ce anume este aceasta mult dorita si discutata incredere in sine. Impreuna cu ceilalti cursanti vei dezbate daca increderea de sine e sau nu o forma de narcisism, vei afla care sunt factorii responsabili pentru fluctuaţia increderii in sine, ce metode de autoobservare si autocunoastere poti practica. Inveti cum sa-ţi acorzi dreptul de a nu fi perfect si cum ”sa faci echipa” cu punctele tale slabe.

Afli cum poti sa lucrezi cu acele ganduri automate si cu mecanismele de deformare a realitatii care te determina sa vezi lucrurile in dezavantajul tau, in loc sa te concentrezi pe solutii si oportunitati. Te lamuresti ce e cu zona de confort, pe care toata lumea zice ca trebuie sa o abandonezi ca sa progresezi.

Inscrierile la curs se fac pe adresa contact@victoriei.ro, taxa de participare este 165 de lei. Intalnirile au loc la sediul fundatiei, pe strada Popa Soare, la numarul 40.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro